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| Registros recuperados : 12 | |
| 7. |  | ARAÚJO, N. A. F.; BUTTRÓS, V. H.; MATTOS, D. G.; CAVALCANTI, V. P.; ALVES, E.; PASQUAL, M.; SCHWAN, R. F.; MELO, I. S. de; DÓRIA, J. Beauty to last: bacillus spp. enhance durability and reduce post-harvest rot by botrytis cinerea in cut roses. BioControl, v. 70, n. 6, p. 771-784, 2025.| Biblioteca(s): Embrapa Meio Ambiente. |
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| 9. |  | MAGALHÃS-GUEDES, K. T.; VIANA, R. O.; BRAGA JUNIOR, R. A.; DIAS, D. R.; FERREIRA, C. D.; NUNES, I. L.; SCHWAN, R. F. Laser biosensor use for the microbial metabolic activity assessment of kefir vinegar. Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF, v. 53, n. 11, p. 1276-1280, Nov. 2018. Scientific Notes. Título em português: Uso de biossensor a laser para avaliação da atividade metabólica microbiana do vinagre de kefir.| Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
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| 10. |  | JIMENEZ, E. J. M.; MARTINS, P. M. M.; VILELA, A. L. de O.; BATISTA, N. N.; ROSA, S. D. V. F. da; DIAS, D. R.; SCHWAN, R. F. Influence of anaerobic fermentation and yeast inoculation on the viability, chemical composition, and quality of coffee. Food Bioscience, v. 51, 102218, 2023. 9 p.| Biblioteca(s): Embrapa Café. |
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| 11. |  | JIMENEZ, E. J. M.; MARTINS, P. M. M.; ASSIS, J. G. R. de; BATISTA, N. N.; VILELA, A. L. de O.; ROSA, S. D. V. F. da; DIAS, D. R.; SCHWAN, R. F. S. Self-induced anaerobiosis fermentation in coffees inoculated with yeast: effect on key enzymes of the germination process and its relationship with the decrease in seed germination. Food Research International, 199, 115376, 2025. 9 p.| Biblioteca(s): Embrapa Café. |
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| 12. |  | MOURA, C. F. H; CANO, C. I. M.; FREIRE, E. S.; TEIXEIRA, G. H. de A.; FILGUEIRAS, H. A. C.; DURIGAN, J. F.; MENDONCA, M. A. S.; BORGES, M. de F.; ARIAS, M. L.; ALVES, R. E.; SCHWAN, R. F.; SOUZA, S. M. M. de. Caracterizacao de frutas nativas da America Latina. Jaboticabal: Funep, 2000. 66p. il. (Serie Frutas Nativas, 9). Edicao comemorativa do 30 aniversario da sociedade brasileira de fruticultura 2000.| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
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| Registros recuperados : 12 | |
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| Registros recuperados : 3 | |
| 2. |  | SOTERAS, F.; MOREIRA, B. C.; GRILLI, G.; PASTOR, N.; MENDES, F. C.; MENDES, D. R.; RENISON, D.; KASUYA, M. C. M.; SOUZA, F. A. de; BECERRA, A. Arbuscular mycorrhizal fungal diversity in rhizosphere spores versus roots of an endangered endemic tree from Argentina: is fungal diversity similar among forest disturbance types? Applied Soil Ecology, Amsterdam, v. 98, p. 272-277, 2016.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
| Biblioteca(s): Embrapa Milho e Sorgo. |
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| 3. |  | CARVALHO, L. H. M.; CARVALHO, C. V. R. de; OLIVEIRA, R. S. de; SILVA, G. dos A.; CUNHA, V. D. de L.; HENRIQUEM J. C. G. de S.; COELHO, L. de S.; SOUZA, E. R. de; FREITAS, S. T. de; CAVALCANTE, I. H. L.; MOREIRA, B. C. Viability of bionutrition on organic carbon and microbial metabolism in soil cultivated with Palmer mango. Revista Brasileira de Engenharia Agrícola e Ambiental, v. 30, n. 2, e293837, 2026.| Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
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| Registros recuperados : 3 | |
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| Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
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