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| Registros recuperados : 3 | |
| 2. |  | SCHOTTZ, E. de S.; KALIL FILHO, A. N.; TRACZ, A. L.; KOEHLER, H.; RIBAS, L. L. F.; QUOIRIN, M. In vitro multiplication of Swietenia macrophylla King (Meliaceae) from juvenile shoots. Ciência Florestal, Santa Maria, v. 17, n. 1/2, p. 109-117, jan./mar. 2007.| Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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| 3. |  | BOEGER, M. R. T.; KAEHLER, M.; MELO JÚNIOR, J. C. F. de; GOMES, M. Z.; OLIVEIRA, L. da S.; CHAVES, C. R. M.; SCHOTTZ, E. de S. Estrutura foliar de seis espécies do subosque de um remanescente de Floresta Ombrófila Mista. Hoehnea, São Paulo, v. 33, n. 4, p. 521-531, dez. 2006.| Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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| Registros recuperados : 3 | |
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| Registros recuperados : 3 | |
| 1. |  | THEODORO, J. M. V.; SILVA, L. A. da; SÃO JOSE, V. P. B. de; WILLIS, N. B.; TOLEDO, R. C. L.; GRANCIERI, M.; CARVALHO, C. W. P. de; PIERRE, J. F.; SILVA, B. P.; MARTINO, H. S. D. Processed pearl millet improves the morphology and gut microbiota in wistar rats. Foods v. 14, n . 15, 2752, 2025.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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| 2. |  | SILVA, L. A. da; SÃO JOSÉ, V. P. B. de; RODRIGUES, L. A.; PRADO, P. V. C. do; TOLEDO, R. C. L.; BARROS. F. A. R. de; SOUZA, A. M. de; ANTONIASSI, R.; CARVALHO, C. W. P. de; QUEIROZ, V. A. V.; SANTOS, K. M. O. dos; PIERRE, J. F.; SILVA, B. P. da; MARTINO, H. S. D. Effects of a sorghum beverage with Lacticaseibacillus paracasei on body composition, lipid profiles, and intestinal health in overweight and obese adults: A randomized single-blind pilot study. Foods, v. 13, n. 19, 3128, 2024.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos; Embrapa Milho e Sorgo. |
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| 3. |  | SILVA, L. A. da; SÃO JOSÉ, V. P. B. de; MACHADO, A. M.; PRADO, P. V. C. do; FERREIRA, M. B.; LÚCIO, H. G.; TOLEDO, R. C. L.; CÂNDIDO, F. G.; PIERRE, J. F.; CARVALHO, C. W. P. de; QUEIROZ, V. A. V.; SILVA, B. P. da; MARTINO, H. S. D. Germinated and extruded sorghum beverage presented good sensorial acceptance and Improves insulin and satiety in normoglycemic adults: An acute randomized controlled crossover trial. Journal of the American Nutrition Association, v., n., p. 1-12, 2025.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 3 |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos; Embrapa Milho e Sorgo. |
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| Registros recuperados : 3 | |
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