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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Florestas. |
Data corrente: |
30/07/2015 |
Data da última atualização: |
17/02/2016 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Anais de Congresso |
Autoria: |
LAZZAROTTO, M.; RIBEIRO, L. S.; CORDOBA, L. do P.; GODOY, R. C. B. de; SCHNITZLER, E. |
Afiliação: |
MARCELO LAZZAROTTO, CNPF; Lucas Stiegler Ribeiro, Universidade Estadual de Ponta Grossa; Layse do Prado Cordoba, Universidade Estadual de Ponta Grossa; ROSSANA CATIE BUENO DE GODOY, CNPF; Egon Schnitzler, Universidade Estadual de Ponta Grossa. |
Título: |
Thermal tool in the evaluation of the "pinhão'' (seed of Araucaria angustifolia) starch aimed agroindustrial process. |
Ano de publicação: |
2015 |
Fonte/Imprenta: |
Brazilian Journal of Thermal Analysis, v. 7, p. 144-147, 2015. |
Descrição Física: |
Disponível na internet. |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
Edição dos Anais do 7º Simpósio de Análise Térmica, 2015, Bauru. |
Conteúdo: |
''Pinhão'' is an important source of food for inhabitants in the subtropical region of South America. Gelatinization temperatures for ''pinhão'' are smaller than for corn and cassava starches, bringing advantages in industrial processes. The ''pinhão'' starches of the 4 different provenances were subjected to dilutions of 1:4, 1:5 e 1:6, in water. The starches were evaluated using DSC to determine gelatinization characteristics of them. The results showed that the source and dilutions have influence in the gelation process of the starch. |
Palavras-Chave: |
Gelatinization process; Pinhão starch. |
Thesaurus Nal: |
differential scanning calorimetry. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/127252/1/2015-MarceloLSIAT-ThermalTool.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Florestas (CNPF) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Amazônia Oriental. |
Data corrente: |
27/09/2017 |
Data da última atualização: |
22/12/2021 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
SARAIVA, N. Z.; FIGUEIRO, M. R.; MARQUES, J. R. F.; LIMA, M. R. de; GARCIA, J. M. |
Afiliação: |
NAIARA ZOCCAL SARAIVA, CPATU; MARIVALDO RODRIGUES FIGUEIRO, CPATU; JOSE RIBAMAR FELIPE MARQUES, CPATU; Marina Ragagnin de Lima, FCAV/UNESP; Joaquim Mansano Garcia, FCAV/UNESP. |
Título: |
Effect of in vitro co-culture of buffalo embryos with bovine cumulus cells on the potential for early embryonic development. |
Ano de publicação: |
2017 |
Fonte/Imprenta: |
Animal Reproduction, v. 14, n. 3, p. 858, Jul./Sept. 2017. |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
Proceedings of the 31st Annual Meeting of the Brazilian Embryo Technology Society (SBTE); Cabo de Santo Agostinho, PE, Brazil, August 17th to 19th, 2017. Abstracts. |
Palavras-Chave: |
Bubalino; Desenvolvimento embrionário precoce. |
Thesagro: |
Bovino; Embrião; Reprodução. |
Categoria do assunto: |
L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/164440/1/Resumo1.pdf
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Marc: |
LEADER 00861nam a2200217 a 4500 001 2076406 005 2021-12-22 008 2017 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aSARAIVA, N. Z. 245 $aEffect of in vitro co-culture of buffalo embryos with bovine cumulus cells on the potential for early embryonic development.$h[electronic resource] 260 $aAnimal Reproduction, v. 14, n. 3, p. 858, Jul./Sept. 2017.$c2017 500 $aProceedings of the 31st Annual Meeting of the Brazilian Embryo Technology Society (SBTE); Cabo de Santo Agostinho, PE, Brazil, August 17th to 19th, 2017. Abstracts. 650 $aBovino 650 $aEmbrião 650 $aReprodução 653 $aBubalino 653 $aDesenvolvimento embrionário precoce 700 1 $aFIGUEIRO, M. R. 700 1 $aMARQUES, J. R. F. 700 1 $aLIMA, M. R. de 700 1 $aGARCIA, J. M.
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Registro original: |
Embrapa Amazônia Oriental (CPATU) |
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