Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Hortaliças. |
Data corrente: |
15/02/2006 |
Data da última atualização: |
15/02/2006 |
Autoria: |
MARKLE, G.; BARON, J. J.; SCHNEIDER, B. A. |
Título: |
Food and feed crops of the United State: a descriptive list classifield according to potentials for pesticide residues: a regulatory food safety focus. |
Edição: |
2 nd. ed. |
Ano de publicação: |
1998 |
Fonte/Imprenta: |
Willonghby: Meister Publishing, 1998. |
Páginas: |
517 p. |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
Classificação; Estados Unidos. |
Thesagro: |
Alimentação; Alimento; Colheita. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00624nam a2200205 a 4500 001 1778894 005 2006-02-15 008 1998 bl uuuu de 00u1 u #d 100 1 $aMARKLE, G. 245 $aFood and feed crops of the United State$ba descriptive list classifield according to potentials for pesticide residues: a regulatory food safety focus. 250 $a2 nd. ed. 260 $aWillonghby: Meister Publishing$c1998 300 $a517 p. 650 $aAlimentação 650 $aAlimento 650 $aColheita 653 $aClassificação 653 $aEstados Unidos 700 1 $aBARON, J. J. 700 1 $aSCHNEIDER, B. A.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Hortaliças (CNPH) |