| |
|
|
| Registros recuperados : 14 | |
| 10. |  | TURETTA, A. P. D.; FONTE, G.; ORTIZ VALENCIA, L. I.; EUPEN, M. van; PEREZ-SOBA, M.; COUTINHO, H. L. da C.; OYARZABA, M.; BAEZA, S.; SIMÕES, M.; FISTAROL, G.; SCHLINDWEIN, S. Adaptation and preparation of a Spatial Regional Reference Framework for MERCOSUR regions. Rio de Janeiro: Embrapa Solos, 2009. 223 p.| Biblioteca(s): Embrapa Solos. |
|    |
| 11. |  | COUTINHO, H. L. da C.; SCHLINDWEIN, S.; OYARZABAL, M.; BAEZA, S.; FISTAROL, G. O.; MONTEIRO, J.; MARTORANO, L.; VEIGA, L. B. E.; TURETTA, A. P.; MEIRELLES, M. S.; SCHULER, A.; MANFROL, O. J. Sustainability impact analysis of sugarcane and forestry expansions in Mercosur: developing a SIAT prototype. In: SENSOR CLUSTER MEETING, 22-24 Sept. 2008, Birmensdorf, Switzerland. Sustainability impacts of the CAP-Reform scenarios. Birmensdorf, Switzerland: Sensor, 2008. 1 p.| Biblioteca(s): Embrapa Solos. |
|    |
| 12. |  | MEIRELLES, M. S. P.; MARTORANO, L. G.; SCHULER, A. E.; SANTOS, F.; TURETTA, A. P. D.; TAVARES, H.; AUGUSTA, F.; COUTINHO, H. L. da C.; FERRAZ, R. P. D.; PALMA, F.; SCHLINDWEIN, S.; FISTAROL, G.; TSCHERNING, K.; HELMING, K.; SIEBER, S.; VERBURG, P.; VERWEIJ, P.; EUPEN, M. van; OYARZABAL, M.; JOBBAGY, E.; BAEZA, S.; ALTESOR, A. Operational GIS data based management which will be integrated into the SENSOR data management system. [Rio de Janeiro: Embrapa Solos], 2008. 1 p.| Biblioteca(s): Embrapa Solos. |
|   |
| 13. |  | COUTINHO, H. L. da C.; TAVARES, H.; VEIGA, L. B.; VALENCIA, I. O.; BAEZA, S.; PEÑA, E. V. V.; SCHLINDWEIN, S.; TSCHERNING. K.; MEIRELLES, M. S. P.; TURETTA, A. P. D.; MARTORANO, L. G.; MONTEIRO, J. M. G.; SCHULER, A. E.; FISTORAL, G.; FREITAS, M. L. Sustainability impact assessment of land use changes in Mercosur countries: SIAT Mercosur development. In: USER FORUM FOR SUSTAINABILITY IMPACT ASSESSMENT TOOLS, 2009, Brussells. Land Use Policy: Risk, Transparency and Integration. Brussels: SENSOR, 2009.| Biblioteca(s): Embrapa Solos. |
|    |
| 14. |  | MARTORANO, L. G.; TAVARES, H.; SCHULER, A. E.; MEIRELLES, M. S. P.; VALENCIA, L. I. O.; SANTOS, F. L. de O.; LISBOA, L.; TEIXEIRA, F. A.; PEREIRA, S.; FERRAZ, R. P. D.; MONTEIRO, J. M. G.; TURETTA, A. P. D.; COUTINHO, H. L. da C.; SIEBER, S.; MÜLLER, K.; POHLER, D.; TSCHERNING, K.; HELMING, K.; FISTAROL, G.; SCHLINDWEIN, S.; FANTINI, A. C.; MARTINS, S. R.; D' AGOSTINI, L. R.; OYARZABAL, M.; PEÑA, E. V. V.; PIÑERO, G.; JOBBAGY, E.; PARUELO, J.; ALTESOR, A.; BAEZA, S.; VERWEIJ, P.; EUPEN, M. van; PÉREZ-SOBA, M.; VERBURG, P. H. SIAT-TTC design and architecture, sustainability impact assessment tool prototype: demonstration tool at TTC-level, for MERCOSUR. [Rio de Janeiro: Embrapa Solos], 2007. 126 p.| Biblioteca(s): Embrapa Solos. |
|    |
| Registros recuperados : 14 | |
|
|
|
| Registros recuperados : 8 | |
| 1. |  | MACHADO, M. P.; BERGO, C. L.; DESCHAMPS, C.; BIZZO, H. R.; BIASI, L. A. Efeito da secagem natural e artificial da biomassa foliar de Piper hispidinervum na composição química do óleo essencial. Semina: Ciências Agrárias, Londrina, v. 34, n. 1, p. 265-270, jan./fev. 2013.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
|    |
| 3. |  | DESCHAMPS, C.; MONTEIRO, R.; MACHADO, M. P.; BIZZO, H. R.; BIASI, L. A. Produção de biomassa, teor e composição do óleo essencial de Mentha x piperita L. em resposta a fontes e doses de nitrogênio. Revista Brasileira de Plantas Medicinais, Botucatu, v. 14, n. 1, p. 12-17, 2012.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
|    |
| 4. |  | BOMFIM, L. S.; MACHADO, M. P. K. S.; LEGAT, J. F. A.; PEREIRA, A. M. L.; LEGAT, A. P. Avaliação do crescimento e da sobrevivência da ostra nativa Crassostrea gasar cultivada em diferentes estruturas de engorda. In: SEMINÁRIO DE INICIAÇÃO CIENTÍFICA DA EMBRAPA TABULEIROS COSTEIROS, 13., 2024, Aracaju. Anais... Aracaju: Embrapa Tabuleiros Costeiros, 2024. (Embrapa Tabuleiros Costeiros. Eventos Técnicos & Científicos, 2).| Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
| Biblioteca(s): Embrapa Tabuleiros Costeiros. |
|    |
| 6. |  | MACHADO, M. P.; CIPRIANO, R. R.; ANTONIAZZI, N.; PAULETTI, V.; BESPALHOCK FILHO, J. C.; BIZZO, H. R.; DESCHAMPS, C. Cones and essential-oil production in hop with different nitrogen levels in the south of Brazil. Facta Universatis, v. 16, n. 1, special issue. 49th International Symposium on Essential Oils-ISEO, 2018, Serbia. Book of Abstracts. Serbia, 2018. PP36. 1 p. Physics, Chemistry and Technology| Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
|    |
| 7. |  | MACHADO, M. P. K. S.; LEGAT, J. F. A.; BOMFIM, L. S.; PEREIRA, A. M. L.; SANTOS, P. Prática de manejo para maturação de reprodutores de ostras em diferentes salinidades. In: SEMINÁRIO DE INICIAÇÃO CIENTÍFICA DA EMBRAPA TABULEIROS COSTEIROS, 13., 2024, Aracaju. Anais... Aracaju: Embrapa Tabuleiros Costeiros, 2024. (Embrapa Tabuleiros Costeiros. Eventos Técnicos & Científicos, 2).| Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
| Biblioteca(s): Embrapa Tabuleiros Costeiros. |
|    |
| 8. |  | AMARAL, W. do; DESCHAMPS, C.; BIASI, L. A.; BIZZO, H. R.; MACHADO, M. P.; SILVA, L. E. da. Yield and chemical composition of the essential oil of species of the Asteraceae family from Atlantic Forest, South of Brazil. Journal of Essential Oil Research, v. 30 , n. 4, p. 278-284, 2018.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
|    |
| Registros recuperados : 8 | |
|
| Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|