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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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21.Imagem marcado/desmarcadoMORETTI, C. L.; SARGENT, S. A.; BALDWIN, E.; HUBER, D. J.; PUSCHMANN, R. Pericarp, locule and placental tissue volatile profiles are altered in tomato fruits with internal bruising. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE FISIOLOGIA VEGETAL, 6., 1997, Belem, PA. Resumos... Belem: SBFV, 1997. p.216.

Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças.

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22.Imagem marcado/desmarcadoSOARES, A. G.; CORREA, T. B. S.; SARGENT, S. A.; ROBBS, C. F. Perdas na qualidade de tomate na cadeia produtiva. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE CIENCIA E TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, 14., 1994, Sao Paulo. Resumo... Sao Paulo: SBCTA:1994.

Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos.

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23.Imagem marcado/desmarcadoBERRY, A. D.; SARGENT, S. A.; PEREIRA, M. E. C.; HUBER, D. J. Postharvest ripening and quality of Guatemalan-West Indian avocado hybrids under simulated commercial shipping temperatures following treatment with aqueous 1-methylcyclopropene. HortTechnology, Feburary, v. 25, n. 1 2015.

Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura.

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24.Imagem marcado/desmarcadoMORETTI, C. L.; MATTOS, L. M.; CALBO, A. G.; SARGENT, S. A. Potential impacts of climate changes on the quality of fruits and vegetables. In: GUEDES, I. M. R. (Ed.). Mudanças climáticas globais e a produção de hortaliças. Brasília, DF: Embrapa Hortaliças, 2009. p. 65-82.

Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação.

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25.Imagem marcado/desmarcadoMORETTI, C. L.; MATTOS, L. M.; CALBO, A. G.; SARGENT, S. A. Potential impacts of climate changes on the quality of frutis and vegetables. In: GUEDES, I. M. R. (Ed.). Mudanças climáticas globais e a produção de hortaliças. Brasília, DF: Embrapa Hortaliças, 2009. p. 65-82.

Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças.

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26.Imagem marcado/desmarcadoMORETTI, C. L.; SARGENT, S. A.; BALABAN, M. O.; PUSCHMANN, R. Nariz eletronico: tecnologia nao-destrutiva para a deteccao de desordem fisiologica causada por impacto em frutos de tomate. Horticultura Brasileira, Brasilia, v.18, n.1, p.20-23, mar. 2000.

Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças.

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27.Imagem marcado/desmarcadoSARGENT, S. A.; MAUL S. F.; MORETTI, C. L.; SIMS, C. A. Harvest maturity, storage temperature and internal bruising affect tomato flavor. In: FLORIDA TOMATO INSTITUTE, 1997, Naples, Florida. Proceedings... Naples: University of Florida, 1997. p.22-24.

Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças.

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28.Imagem marcado/desmarcadoMORETTI, C. L.; MATTOS, L. M.; CALBO, A. G.; SARGENT, S. A. Climate changes and potential impacts on postharvest quality of fruit and vegetable crops: a review. In: WORKSHOP EFEITOS DAS MUDANÇAS CLIMÁTICAS NA PRODUÇÃO DE HORTALIÇAS, 2009, Brasília, DF. Palestras... Brasília, DF: Embrapa Hortaliças, 2009. CD-ROM.

Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças.

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29.Imagem marcado/desmarcadoMORETTI, C. L.; MATTOS, L. M.; CALBO, A. G.; SARGENT, S. A. Climate changes and potential impacts on postharvest quality of fruit and vegetable crops: a review. Food research international, Barking, v. 43, p. 1824-1832, 2010.

Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação.

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30.Imagem marcado/desmarcadoMORETTI, C. L.; MATTOS, L. M.; CALBO, A. G.; SARGENT, S. A. Climate changes and potential impacts on postharvest quality of fruti and vegetable crops: a review. Food Research International, Barking, v. 43, p. 1824-1832, 2010.

Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças.

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31.Imagem marcado/desmarcadoMORETTI, C.; SARGENT, S. A.; HUBER, D. J.; CALBO, A. G.; PUSCHMANN, R. Chemical composition and physical properties of pericarp, locule and placental tissues of tomatoes with internal bruising. Journal of the American Society for Horticultural Science, v.123, n.4, p.656-660, July, 1998.

Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças.

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32.Imagem marcado/desmarcadoPEREIRA, M. E. C.; TIEMAN, D. M.; SARGENT, S. A.; KLEE, H. J.; HUBER, D. J. Volatile profiles of ripening West Indian and Guatemalan-West Indian avocado cultivars as affected by aqueous 1-methylcyclopropene. Postharvest Biology and Technology, v.80, p.37-46, 2013.

Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura.

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33.Imagem marcado/desmarcadoFERREIRA, M. D.; SARGENT, S. A.; BRECHT, J. K.; CHANDLER, C. K. Strawberry bruising sensitivity depends on the type of force applied, cooling method, and pulp temperature. Hortscience, Alexandria, v. 44, n. 7, p. 1953-1956, 2009.

Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação.

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34.Imagem marcado/desmarcadoFERREIRA, M. D.; SARGENT, S. A.; BRECHT, J. K.; CHANDLER, C. K. Strawberry fruit resistance to simulated handling. Scientia Agricola, Piracicaba, v. 65, n. 5, p. 490-495, 2008.

Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças; Embrapa Instrumentação.

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35.Imagem marcado/desmarcadoCARNELOSSI, A. A. G.; BRECHT, J. A.; HUBER, D.; CARVALHO, L. M. de; SARGENT, S. A. Vacuum infusion of pectin methylesterase and calcium maintains firmness of the fresh-cut strawberry. In: CONGRESSO LUSO-BRASILEIRO DE HORTICULTURA, 1., 2017, Lisboa. Inovação ao serviço dos negócios. Lisboa: Associação Portuguesa de Horticultura, 2017. p. 132-140. Fruticultura temperada e tropical.

Biblioteca(s): Embrapa Tabuleiros Costeiros.

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36.Imagem marcado/desmarcadoPEREIRA, M. E. C.; SARGENT, S. A.; SIMS, C. A.; HUBER, D. J.; MORETTI, C. L.; CRANE, J. H. Aqueous 1-Methylcyclopropene Extends Longevity and Does Not Affect Sensory Acceptability of Guatemalan-West Indian Hybrid Avocado. Horttechnology, v.23, n. 4, August, 2013.

Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura.

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37.Imagem marcado/desmarcadoPEREIRA, M. E. C.; SARGENT, S. A.; SIMS, C. A.; HUBER, D. J.; CRANE, J. H.; BRECHT, J. K. Ripening and sensory analysis of Guatemalan-West Indian hybrid avocado following ethylene pretreatment and/or exposure to gaseous or aqueous 1-methylcyclopropene. Postharvest Biology and Technology, v. 92, p. 121-127, 2014.

Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura.

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38.Imagem marcado/desmarcadoMATTOS, L. M.; MORETTI, C. L.; SUMIRA, J.; SARGENT, S. A.; LIMA, C. E. P.; FONTENELLE, M. R. Climate changes and potential impacts on quality of fruit and vegetable crops. In: AHMAD, P.; RASOOL, S. Emerging technologies and management of crop stress tolerance: biological techniques. San Diego: Elsevier, 2014. 1 p. 467-486. e-book

Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças.

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39.Imagem marcado/desmarcadoRISSE, L. A.; BRECHT, J. K.; SARGENT, S. A.; LOCASCIO, S. J.; CRALL, J. M.; ELMSTROM, G. W.; MAYNARD, D. N. Storage characteristics of small watermelon cultivars. Journal of the American Society for Horticultural Science, v. 115, n. 3, p. 440-443, 1990.

Biblioteca(s): Embrapa Meio Norte / UEP-Parnaíba.

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40.Imagem marcado/desmarcadoBRECHT, J. K.; SARGENT, S. A.; MITCHAM, E. J.; KADER, A. A.; ARPAIA, M. L.; YAHIA, E. M.; MAUL, F.; LIMA, M. A. C. de; BRECHT, P. E.; MENOCAL, O. A.; PADDA, M. Monitoring and evaluation of the mango supply chain to improve mango quality. In: ANNUAL CONFERENCE OF THE AMERICAN SOCIETY FOR HORTICULTURAL SCIENCE, 2009, Saint Louis. Abstracts... Alexandria: American Society for Horticultural Science, 2009.

Biblioteca(s): Embrapa Semiárido.

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Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Milho e Sorgo.
Data corrente:  14/04/2020
Data da última atualização:  20/04/2020
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Circulação/Nível:  A - 1
Autoria:  CHAVES-SILVA, S.; HORTA, L. P.; SOUZA, L. T.; SILVA, C. M. da; DOHANIK, C. S.; GOULART, G. A. C.; MARRIEL, I. E.; FÁTIMA, A. de.
Afiliação:  Samuel Chaves-Silva, Universidade Federal de Minas Gerais; Lívia P. Horta, Universidade Federal de Minas Gerais; Leandro T. Souza, Universidade Federal de Minas Gerais; Cleiton M. da Silva, Universidade Federal de Minas Gerais; Caroline S. Dohanik, Universidade Federal de Minas Gerais; Gisele A. C. Goulart, Universidade Federal de Minas Gerais; IVANILDO EVODIO MARRIEL, CNPMS; Ângelo de Fátima, Universidade Federal de Minas Gerais.
Título:  Do schiff bases-based urease inhibitors improve plant growth and affect the activity of soil arginase?
Ano de publicação:  2020
Fonte/Imprenta:  Industrial Crops & Products, v. 145, article 111995, 2020.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  The increase in nitrogen (N) use efficiency in acidic soils is necessary to boost the tropical agriculture yields and mitigate N losses and the supplementation of urea-based fertilizers with urease inhibitors has been used as a strategy to overcome such problems. Here, 12 Schiff bases were synthesized to investigate the extent of their ability to inhibit ureases and some effects on plant development and soil microbiota metabolism. The performance of compounds 4, 5 and 7 on ureases present in an agricultural clayey dystrophic Red Latosol was greater than that of N-(butyl) thiophosphoric triamide (NBPT), an inhibitor reference. Compound 5 was the most potent on soil ureases; Its concentration necessary to inhibit the soil ureases by 50 % (IC50) was 27.5 ?M, while the IC50 values for 4 and 7 were respectively 129 and 233.9 ?M. Phytotoxicity assays showed that 4, 5 or 7 are not harmful to Lactuca sativa L. (lettuce; dicot) or Pennisetum glaucum (L.) R. Br. (pearl millet; monot) and 4 and 5 (both at 100 ?M) even improved the elongation of lettuce roots. Further tests performed on the pearl milletclayey dystrophic Red Latosol system revealed that urea coated with 5 (1.0 % w/w) was as efficient as NBPTcoated urea (0.25 or 0.5 % w/w), yielding 37.5 % (on average) more N in millet shoots in comparison to plants cultivated in the presence of urea only. Strikingly, the Schiff base 5 did not impair the activity of soil arginases from day 2 to day 7 after soil supplementation with urea p... Mostrar Tudo
Palavras-Chave:  Microbiota do solo.
Thesagro:  Adubo; Fertilizante Nitrogenado; Fitotoxicidade; Nitrogênio; Uréase.
Categoria do assunto:  S Ciências Biológicas
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Milho e Sorgo (CNPMS)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CNPMS29195 - 1UPCAP - DD
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