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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Amazônia Oriental; Embrapa Florestas. |
Data corrente: |
23/02/2010 |
Data da última atualização: |
17/10/2011 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Anais de Congresso / Nota Técnica |
Autoria: |
ALVES, R. M.; RESENDE, M. D. V. de; SANTOS, V. S. dos. |
Afiliação: |
RAFAEL MOYSES ALVES, CPATU; MARCOS DEON VILELA DE RESENDE, CNPF; VINÍCIUS SILVA DOS SANTOS, BOLSISTA CNPQ. |
Título: |
Correlações genótipicas entre características de cupuaçuzeiro. |
Ano de publicação: |
2009 |
Fonte/Imprenta: |
In: CONGRESSO BRASILEIRO DE MELHORAMENTO DE PLANTAS, 5., 2009, Guarapari. O melhoramento e os novos cenários da agricultura: anais. Vitória: SBMP: Incaper, 2009. |
Descrição Física: |
1 CD-ROM. |
Série: |
(Incaper. Documentos, 11). |
Idioma: |
Português |
Palavras-Chave: |
Correlações genéticas. |
Thesagro: |
Cupuaçu. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/43480/1/2216.pdf
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/132542/1/2009-Resende-CorrelacoesGenotipicas.pdf
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Marc: |
LEADER 00620nam a2200169 a 4500 001 1658518 005 2011-10-17 008 2009 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aALVES, R. M. 245 $aCorrelações genótipicas entre características de cupuaçuzeiro. 260 $aIn: CONGRESSO BRASILEIRO DE MELHORAMENTO DE PLANTAS, 5., 2009, Guarapari. O melhoramento e os novos cenários da agricultura: anais. Vitória: SBMP: Incaper$c2009 300 $c1 CD-ROM. 490 $a(Incaper. Documentos, 11). 650 $aCupuaçu 653 $aCorrelações genéticas 700 1 $aRESENDE, M. D. V. de 700 1 $aSANTOS, V. S. dos
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Registro original: |
Embrapa Amazônia Oriental (CPATU) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
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Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
Data corrente: |
07/12/2015 |
Data da última atualização: |
11/02/2016 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Anais de Congresso |
Autoria: |
SILVA, N. K.; NOGUEIRA, R. I.; FREITAS, S. P. |
Afiliação: |
Nina K. Silva, UFRJ; REGINA ISABEL NOGUEIRA, CTAA; Suely P. Freitas, UFRJ. |
Título: |
Wall material selection for microencapsulating glicine max and punica granatum oils by spray drying. |
Ano de publicação: |
2015 |
Fonte/Imprenta: |
In: EUROPEAN DRYING CONFERENCE, 5.; 2015, Budapest. Eurodrying'2015. Budapest: [s. n.], 2015. |
Páginas: |
8 p. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Pomegranate seed oil, even though highly sensitive to oxidation, has been extensively studied due to its anti-inflammatory potential. Microencapsulation by spray drying can protect the oil and increase its shelf life. Modified starch, maltodextrin and gum arabic are evaluated by a mixture design to get the better wall material composition. The better response for drying process yield (41%) and oxidative stability (42%) were achieved using modified starch and gum arabic at the same proportion as wall material. |
Palavras-Chave: |
Agro-industrial by-product; Seed oil microencapsulation. |
Thesaurus NAL: |
oxidative stability. |
Categoria do assunto: |
X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/134965/1/Full-paper-Eurodrying-Nina-Katia-final.pdf
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Marc: |
LEADER 01145nam a2200181 a 4500 001 2030769 005 2016-02-11 008 2015 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aSILVA, N. K. 245 $aWall material selection for microencapsulating glicine max and punica granatum oils by spray drying.$h[electronic resource] 260 $aIn: EUROPEAN DRYING CONFERENCE, 5.; 2015, Budapest. Eurodrying'2015. Budapest: [s. n.], 2015.$c2015 300 $a8 p. 520 $aPomegranate seed oil, even though highly sensitive to oxidation, has been extensively studied due to its anti-inflammatory potential. Microencapsulation by spray drying can protect the oil and increase its shelf life. Modified starch, maltodextrin and gum arabic are evaluated by a mixture design to get the better wall material composition. The better response for drying process yield (41%) and oxidative stability (42%) were achieved using modified starch and gum arabic at the same proportion as wall material. 650 $aoxidative stability 653 $aAgro-industrial by-product 653 $aSeed oil microencapsulation 700 1 $aNOGUEIRA, R. I. 700 1 $aFREITAS, S. P.
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Registro original: |
Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA) |
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