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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Solos. |
Data corrente: |
30/03/2009 |
Data da última atualização: |
08/06/2017 |
Tipo da produção científica: |
Monitoramento/Zoneamento |
Autoria: |
PARAHYBA, R. da B. V.; SANTOS, J. C. P.; ARAÚJO FILHO, J. C.; OLIVEIRA NETO, M. B. de. |
Afiliação: |
Roberto da Boa Viagem Parahyba, Embrapa Solos UEP; José Carlos Pereira dos Santos, Embrapa Solos; José Coelho Araújo Filho, Embrapa Solos; Manoel Batista de Oliveira Neto, Embrapa Solos. |
Título: |
Mapa dos pontos de tradagem do Projeto Jusante - área 3 - Glória/BA. |
Ano de publicação: |
2008 |
Fonte/Imprenta: |
In: SANTOS, J. C. P. dos; ARAUJO FILHO, J. C. de (Eds.) Avaliação detalhada do potencial de terras para irrigação nas áreas de reassentamento de colonos do Projeto Jusante - área 3, Glória, BA. Recife: Embrapa Solos - UEP/NE, 2008. |
Páginas: |
1 mapa. |
Descrição Física: |
mapa color.; escala |
Idioma: |
Português |
Palavras-Chave: |
Mapeamento dos solos; Projeto Jusante. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/CNPS-2009-09/14036/1/livro_proj_jusante_a3_gloria.pdf
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Marc: |
LEADER 00725nem a2200169 a 4500 001 1340072 005 2017-06-08 008 2008 bl uuuu u0uu1 u #d 100 1 $aPARAHYBA, R. da B. V. 245 $aMapa dos pontos de tradagem do Projeto Jusante - área 3 - Glória/BA. 260 $aIn: SANTOS, J. C. P. dos; ARAUJO FILHO, J. C. de (Eds.) Avaliação detalhada do potencial de terras para irrigação nas áreas de reassentamento de colonos do Projeto Jusante - área 3, Glória, BA. Recife: Embrapa Solos - UEP/NE$c2008 300 $a1 mapa.$cmapa color.; escala 653 $aMapeamento dos solos 653 $aProjeto Jusante 700 1 $aSANTOS, J. C. P. 700 1 $aARAÚJO FILHO, J. C. 700 1 $aOLIVEIRA NETO, M. B. de
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Registro original: |
Embrapa Solos (CNPS) |
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Biblioteca |
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Origem |
Tipo/Formato |
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Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Gado de Leite. |
Data corrente: |
17/02/2017 |
Data da última atualização: |
30/01/2023 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
B - 1 |
Autoria: |
BESSA, M. E. De; RODARTE, M. P.; OTENIO, M. H.; STRINGHETA, P. C.; OLIVEIRA, J. M. De; BARBOSA, J. C.; PINTO, M. A. De O. |
Afiliação: |
Martha Eunice de Bessa, CES/JF; Miriam Pereira Rodarte, UFJF; MARCELO HENRIQUE OTENIO, CNPGL; Paulo Cesar Stringheta, UFV/VIÇOSA; Juliana Mauricio de Oliveira, UFJF; Jucélia Silva Barbosa, UFJF; Miriam Aparecida de Oliveira Pinto, UFJF. |
Título: |
Sensory perception of the fermented goat milk: potential application of the DSC method. |
Ano de publicação: |
2016 |
Fonte/Imprenta: |
Food Science and Technology, v. 36, n. 3, p. 406-412, 2016. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Goat milk and its derivatives present proven beneficial health properties; however, some sensory aspects associated to consumers? expectations restrict the consumption growth for these products. In this work, fermented caprine milk formulations have been evaluated utilizing the methodology of Discourse of the Collective Subject (Discurso do Sujeito Coletivo ? DSC) associated to sensory analysis, in order to evaluate the perception of fermented caprine milk by consumers. The physicochemical and microbiological requisites of the fermented milk formulations evaluated during the storage, were according to current legislation. The probiotic characteristics of evaluated formulations were preserved, presenting viable cells counts for Lactobacillus acidophilus LA-5, Bifidobacterium BB-12, and Streptococcus thermophilus higher than 1x106 CFU/mL, along 28 days of storage. The Discourse of the Collective Subject results have shown that the typical taste and flavor, present in products derived from caprine milk, did not influence the purchase intention, which was expressive for all fermented milks. The Discourse of the Collective Subject has elucidated the consumers? perspective, determining then both, the consumers? profile and the factors interfering on the acquisition of fermented caprine milk. |
Palavras-Chave: |
Caprine milk; Consumer; Discourse of the Collective Subject. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/156031/1/Cnpgl-2016-FoodSciTech-Sensory.pdf
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Marc: |
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Embrapa Gado de Leite (CNPGL) |
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