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Registros recuperados : 6 | |
5. |  | SOUZA, L. A. G. de; BEZERRA NETO, E.; SANTOS, C. E. de R. S.; STAMFORD, N. P. Desenvolvimento e nodulação natural de leguminosas arbóreas em solos de Pernambuco. Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF, v. 42, n. 2, p. 207-217, fev. 2007 Título em inglês: Development and natural nodulation of legume trees in soils from Pernambuco, Brazil. Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
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6. |  | XAVIER, G. R.; MARTINS, L. M. V.; MORGADO, L. B.; ALCÂNTARA, R. M. C. M. de; SANTOS, C. E. de R. S.; ZILLI, J. E.; NEVES, M. C. P.; RUMJANEK, N. G. Incremento da produtividade do feijão caupi com insumo biológico: estratégia para otimizar a nutrição nitrogenada. In: SIMPÓSIO DE INOVAÇÃO E CRIATIVIDADE CIENTÍFICA DA EMBRAPA, 1., 2008, Brasília. Resumos. Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia. |
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Registros recuperados : 6 | |
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Registros recuperados : 3 | |
1. |  | MOREIRA, A. A.; SANTOS, R. F.; MANDARINO, J. M. G.; VARÉA, G. S.; IDA, E. I.; RIBEIRO, M. L. L. Conversion of isoflavone glucosides to aglycones in whole soybean flour thermally treated and with endogenous B-glucosidase of soybean. In: WORLD CONGRESS OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 16.; LATIN AMERICAN SEMINAR OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 17., 2012, Foz do Iguaçu. Addressing global food security and wellness through food science and technology: [proceedings]. Foz do Iguaçu: IUFoST, 2012. 1 CD-ROM.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Soja. |
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2. |  | GRADE, L. C.; MOREIRA, A. A.; VAREA, G. S.; MANDARINO, J. M. G.; SILVA, J. B.; IDA, E. I.; RIBEIRO, M. L. L. Immobilized soybean B-glucosidase application in commercial soy drink. In: AMERICAS: INTERNATIONAL CONFERENCE ON SOYBEAN UTILIZATION, 2013, Bento Gonçalves. Proceedings... Brasília, DF: Embrapa, 2013. 1 CD-ROM. 5 p.Tipo: Artigo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Soja. |
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3. |  | SANTOS, R. F.; OLIVEIRA, C. F.; VARÉA, G. S.; SILVA, M. L. C. ORRADI da; IDA, E. I.; MANDARINO, J. M. G.; CARRÃO-PANIZZI, M. C.; RIBEIRO, M. L. L. Purification and characterization of soy cotyledon B-glucosidase. Journal of Food Biochemistry, v. 37, n. 3, p. 302-312, Jun. 2013.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Soja. |
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Registros recuperados : 3 | |
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