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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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1.Imagem marcado/desmarcadoSOBRAL, A. J. S.; SANTANA, T. P.; SOUZA, E. Y. B.; MUNIZ, E. N.; RANGEL, J. H. de A.; CASTRO FILHO, E. S.; OLIVIERA, D. S. Composição bromatológica da silagem de dez cultivares de mandioca. In: SEMINÁRIO DE INICIAÇÃO CIENTÍFICA E PÓS-GRADUAÇÃO DA EMBRAPA TABULEIROS COSTEIROS, 4., 2014, Aracaju. Anais... Brasília, DF: Embrapa, 2014.

Biblioteca(s): Embrapa Tabuleiros Costeiros.

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2.Imagem marcado/desmarcadoSANTANA, T. P.; SOBRAL, A. J. S.; SOUZA, E. Y. B.; MUNIZ, E. N.; RANGEL, J. H. de A.; CASTRO FILHO, E. S.; SANTOS, D. de O. Caracterização bromatológica de casca de mandioca e da manipueira para utilização na alimentação animal. In: SEMINÁRIO DE INICIAÇÃO CIENTÍFI CA E PÓS-GRADUAÇÃO DA EMBRAPA TABULEIROS COSTEIROS, 4., 2014, Aracaju. Anais... Brasília, DF: Embrapa, 2014.

Biblioteca(s): Embrapa Tabuleiros Costeiros.

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3.Imagem marcado/desmarcadoNASCIMENTO, I. M. R. do; RANGEL, J. H. de A.; SANTOS, D. de O.; MUNIZ, E. N.; ANDRADE, C. O.; SOBARL, A. J. S.; SANTANA, T. P.; SOUZA, E. Y. B.; GOMES, F. B. de O. Avaliação de genótipos de capim-elefante para uso forrageiro e produção de biomassa energética no Estado de Sergipe. In: SEMINÁRIO DE INICIAÇÃO CIENTÍFI CA E PÓS-GRADUAÇÃO DA EMBRAPA TABULEIROS COSTEIROS, 4., 2014, Aracaju. Anais... Brasília, DF: Embrapa, 2014.

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Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Arroz e Feijão.
Data corrente:  12/05/2015
Data da última atualização:  14/03/2016
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Circulação/Nível:  B - 1
Autoria:  FAGERIA, N. K.; STONE, L. F.; SANTOS, A. B. dos.
Afiliação:  NAND KUMAR FAGERIA, CNPAF; LUIS FERNANDO STONE, CNPAF; ALBERTO BAETA DOS SANTOS, CNPAF.
Título:  Molybdenum requirements of dry bean with and without liming.
Ano de publicação:  2015
Fonte/Imprenta:  Communications in Soil Science and Plant Analysis, New York, v. 46, n. 8, p. 965-978, 2015.
ISSN:  1532-2416
DOI:  10.1080/00103624.2015.1018523
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Molybdenum (Mo) is an essential micronutrient for crop plants, and its deficiency has been reported in many parts of the world. Two greenhouse experiments were conducted with the objective to determine Mo requirements of dry bean (Phaseolus vulgaris L.) grown on a Brazilian Oxisol with and without liming. The Mo treatments were 0, 5, 10, 15, and 20 mg kg−1. In one experiment dolomitic lime was added at the rate of 2.5 g per kg of soil before the application of Mo treatments and incubated 5 weeks before sowing. In other experiments, Mo treatments were same as the lime-added experiment but no lime was added. Most of the growth, yield, and yield components were significantly increased with the addition of Mo in both the experiment. Growth, yield, and yield components were increased in a quadratic fashion when Mo was applied in the range of 0 to 20 mg kg−1. Maximum shoot dry weight was obtained with the addition of 17 mg Mo kg−1 in the experiment with Mo rates without lime and 9.69 mg Mo kg−1 in the experiment of Mo rates with lime application. Maximum seed yield was obtained with the application of 10.48 mg Mo kg−1 in the experiment that did not receive lime along with Mo treatments and 10.28 mg Mo kg−1 in the experiment that received lime along with Mo treatments. Similarly, the maximum number of pods per plant was obtained with the addition of 9.33 mg Mo kg−1 in the experiment that did not receive lime and 8.83 mg Mo kg−1 in the... Mostrar Tudo
Thesagro:  Calagem; Feijão; Molibdenio; Oxisol; Phaseolus vulgaris.
Categoria do assunto:  F Plantas e Produtos de Origem Vegetal
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Arroz e Feijão (CNPAF)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CNPAF33379 - 1UPCAP - DD2015.0172015.017
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