| |
|
|
| Registros recuperados : 4 | |
| 3. |  | LOZADA, M. I. O.; MALDONADE, I. R.; RODRIGUES, D. B.; SANTOS, D. S.; SANCHEZ, B. A. O.; SOUZA, P. E. N. de; LONGO, J. P.; AMARO, G. B.; OLIVEIRA, L. de L. de. Physicochemical characterization and nano-emulsification of three species of pumpkin seed oils with focus on their physical stability. Food Chemistry, v. 343, n. 1, 2021. 128512.| Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
|    |
| 4. |  | SANCHEZ, B. A. O.; CELESTINO, S. M. C.; GLÓRIA, M. B. de A.; CELESTINO, I. C.; LOZADA, M. I. O.; ARAÚJO JÚNIOR, S. D.; ALENCAR, E. R. de; OLIVEIRA, L. de L. Pasteurization of passion fruit Passiflora setacea pulp to optimize bioactive compounds retention. Food Chemistry: X, V. 6, 2020. 9 p.| Biblioteca(s): Embrapa Cerrados. |
|    |
| Registros recuperados : 4 | |
|
|
|
| Registros recuperados : 2 | |
| 1. |  | FAGUNDES, J. P. R.; GOBBI, P. C.; DUARTE, A. da F.; BONOW, S.; CUNHA, U. S. da. Antibiosis of strawberry genotypes to the spotted spider mite. Ciência Rural, Santa Maria, v. 54, n. 1, e20210677, 2024.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 4 |
| Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado. |
|    |
| 2. |  | GOBBI. P. C.; FAGUNDES, J. P. R.; SILVA, L. R. da; MOTTA, F. B.; CUNHA, U. S. da; DUARTE, A. da F.; OLIVEIRA, A. C. B. de; ROSA, A. P. S. A. da. Oviposition behavior and foliar consumption of Chrysodeixis includes (Lepidoptera: Noctuidae) in soybean genotypes. Ciência Rural, Santa Maria, v. 54,n. 2, e20220474, 2024.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 4 |
| Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado. |
|    |
| Registros recuperados : 2 | |
|
| Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|