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| Registros recuperados : 1 | |
| 1. |  | FONSECA, R. F.; MELO, C. C. B.; SANCHES, B. B. C. P.; BERTUCCI NETO, V.; FARINAS, C. S.; KWONG, Wu H. Modelling of solid-state fermentation over wide operational range for application in process optimization. The Canadian Journal of Chemical Engineering, v. 96, n. 8, p. 1723-1734, 2018.| Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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| Registros recuperados : 1 | |
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| Registros recuperados : 1 | |
| 1. |  | RUFINO, M. do S. M.; PÉREZ-JIMÉNEZ, J.; ARRANZ, S.; ALVES, R. E.; BRITO, E. S. de; OLIVEIRA, M. S. P.; SAURA-CALIXTO, F. Açaí (Euterpe oleraceae) 'BRS Pará': A tropical fruit source of antioxidant dietary fiber and high antioxidant capacity oil. Food Research International, v. 44, n. 7, p. 2100-2106, 2011.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical; Embrapa Amazônia Oriental. |
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| Registros recuperados : 1 | |
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