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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Pantanal. |
Data corrente: |
29/01/1996 |
Data da última atualização: |
29/01/1996 |
Autoria: |
STOUT, S. L. |
Título: |
A survey of Pennsylvania forage mineral levels with respect to dairy and beef cow nutrition. |
Ano de publicação: |
1977 |
Fonte/Imprenta: |
Progress Report, Agricultural Experiment Station, n.364, p.1-16, 1977. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
In the early 1950's agronomists and animal nutritionists exmined the mineral content of forages throughout Pennsylvania (6). Location and soil parent material were found to be
significant factors contributing to the mineral composition of red clover. Samples low in
phosphorus and cobalt, relative to the state-wide mean, were evenly distributed among
the different soil types of the mountainous counties. |
Palavras-Chave: |
Bovine. |
Thesagro: |
Bovino; Forragem; Mineral; Valor Nutritivo. |
Thesaurus Nal: |
forage; nutritive value. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00973naa a2200205 a 4500 001 1787015 005 1996-01-29 008 1977 bl --- 0-- u #d 100 1 $aSTOUT, S. L. 245 $aA survey of Pennsylvania forage mineral levels with respect to dairy and beef cow nutrition. 260 $c1977 520 $aIn the early 1950's agronomists and animal nutritionists exmined the mineral content of forages throughout Pennsylvania (6). Location and soil parent material were found to be significant factors contributing to the mineral composition of red clover. Samples low in phosphorus and cobalt, relative to the state-wide mean, were evenly distributed among the different soil types of the mountainous counties. 650 $aforage 650 $anutritive value 650 $aBovino 650 $aForragem 650 $aMineral 650 $aValor Nutritivo 653 $aBovine 773 $tProgress Report, Agricultural Experiment Station$gn.364, p.1-16, 1977.
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Registro original: |
Embrapa Pantanal (CPAP) |
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Biblioteca |
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URL |
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Registros recuperados : 2.426 | |
8. | ![Imagem marcado/desmarcado](/consulta/web/img/desmarcado.png) | VAZ, C. S. L. Campylobacter na segurança dos alimentos e na avicultura. Avicultura Industrial, v. 99, n.1165, p.15-19, 2008. Projeto n.16.00.30004-00. Disponível também em: Boletim Pecuário. Disponível em: http://www.boletimpecuario.com.br/notes/noticia.php?not=ancora3051.boletimpecuarioTipo: Artigo de Divulgação na Mídia |
Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
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15. | ![Imagem marcado/desmarcado](/consulta/web/img/desmarcado.png) | VAZ, C. S. L. Controle biológico de Salmonella enteritidis em aves In: REDE DE INOVAÇÃO TECNOLÓGICA PARA DEFESA AGROPECUÁRIA. Disponível em: http://inovadefesa.ning.com/group/tecnologiasecompetnciasemdefesaagropecuria/forum/topics/controle-biologico-de-1 . Acesso em: 17 Fev. 2010. Projeto/Plano de Ação: 03.08.60.400-02Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
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