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| Registros recuperados : 1 | |
| 1. |  | PLIKAT, U.; VOSHOL, H.; DANGENDORF, Y.; WIEDMANN, B.; DEVAY, P.; MÜLLER, D.; WIRTH, U.; SZUSTAKOWSKI, J.; CHIM, GUNG-WEI.; INVERARDI, B.; PUYANG, X.; BROWN, K.; KAMP, H.; HOVING, S.; RUCHTI, A.; BRENDLEN, N.; PETERSON, R.; BUCO, J.; OOSTRUM, J. van; PEITSCH, M. C. From proteomics to systems biology of bacterial pathogens: approaches, tools, and applications. Proteomics, v. 7, n. 6, p. 992-1003, 2007.| Biblioteca(s): Embrapa Trigo. |
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| Registros recuperados : 1 | |
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| Registros recuperados : 1 | |
| 1. |  | OLIVEIRA FILHO, J. G. de; SOUZA, B. B. de; ROBLES. J. R.; AZEREDO, H. M. C. de; TONON, R. V.; ABIADE, J.; MATTOSO, L. H. C.; YARIN, A. L. Fast production of highly sensitive nanotextured nonwovens for detection of volatile amines, bacterial growth, and pH monitoring: New tools for real-time food quality monitoring. Food Chemistry, v. 464, 141896, 2025.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
| Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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| Registros recuperados : 1 | |
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| Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
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