|
|
Registros recuperados : 2 | |
1. |  | ROUEL, J.; BOCQUIER, F.; CHILLIARD, Y. Effect of type of forage and supplementary feeding on performances of the dairy goat. In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON GOATS, 7., 2000, Tours, Poitiers, France. Proceedings... Paris: INRA: IGA: Institut de Elevage, 2000. v. 1, p. 142-144. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
|   |
2. |  | CHILLIARD, Y.; ROUEL, J.; FERLAY, L.; BERNARD, L.; GABORIT, P.; RAYNAL-LJUTOVAC, K.; LAURET, A. Effects of type of forage lipid supplementation on goat milk fatty acides and sensorial properties of cheese. In: INTERNATIONAL SYMPOSIUM THE FUTURE OF THE SHEEP AND GOAT DAIRY SECTORS, 2004, Zaragoza. [Proceedings...]. Zaragoza: CIHEAM-IAMZ, 2004. Session 4. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
|   |
Registros recuperados : 2 | |
|
|
Registros recuperados : 4 | |
3. |  | PETRIZ, B. A.; CUNHA, V. N.; VILLETH, G. R. C.; REIS, A. M. dos; ROCHA, L. A. O.; SILVA, O. N.; ALMEIDA, J. A.; MORAIS, P. K.; SIMÕES, H. G.; FRANCO, O. L. Effects of acute exercise over heart proteome from monogenic obese (ob/ob) mice. Journal of Cellular Physiology, v. 228, p. 824-834, 2013.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
|    |
4. |  | GOMES, C. P. C.; FREIRE, M. S.; PIRES, B. R. B.; VASCONCELOS, E. A. R.; ROCHA, T. L.; SA, M. F. G. de; REZENDE, T. M. B.; REIS, A. M. dos; PEREIRA, R. W.; PETRIZ, B. A.; CRUZ, A. D. da; PESCARA, I. C.; FRANCO, O. L. Comparative proteomical and metalloproteomical analyses of human plasma from patients with laryngeal cancer. Cancer Immunology and Immunotherapy, v. 59, p. 173-181, 2010.Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
|    |
Registros recuperados : 4 | |
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|