| |
|
|
| Registros recuperados : 8 | |
| 5. |  | CARSTENS, K.; CAYABYAB, B.; SCHRIJVER, A. de; GADALETA, P. G.; HELLMICH, R. L.; ROMEIS, J.; STORER, N.; VALICENTE, F. H.; WACH, M. Surrogate species selection for assessing potential adverse environmental impacts of genetically engineered insect-resistant plants on non-target organisms. GM Crops and Food: Biotechnology in Agriculture and the Food Chain, v. 5, p. 1-5, 2014.| Biblioteca(s): Embrapa Milho e Sorgo. |
|    |
| 6. |  | FITZPATRICK, J.; CHEAVEGATTI-GIANOTTO, A.; FERRO, J. A.; SA, M. F. G. de; KEESE. P.; LAYTON, R.; LIMA, D.; NICKSON, T.; RAYBOULD, A.; PINTO, E. R. de C.; ROMEIS, J.; ULIAN, E.; BEREZOVSKY, M. Formulação de problema em análise de risco ambiental de cultivos geneticamente modificados: workshop no Brasil. Bioassay, v. 4, n. 5, 2009. 11 p.| Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
|    |
| 7. |  | FITZPATRICK, J.; CHEAVEGATTI GIANOTTO, A.; FERRO, J. A.; SA, M. F. G. de; KEESE, P.; LAYTON, R.; LIMA, D.; NICKSON, T.; RAYBOULD, A.; PINTO, E. R. de C.; ROMEIS, J.; ULIAN, E.; BEREZOVSKY, M. Problem formulation in environmental risk assessment of genetically modified crops: a Brazilian Workshop. BioAssay, v. 4, 2009.| Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
|    |
| 8. |  | ROBERTS, A.; BOECKMAN, C. J.; MÜHL, M.; ROMEIS, J.; TEEM, J. L.; VALICENTE, F. H.; BROWN, J. K.; EDWARDS, M. G.; LEVINE, S. L.; MELNICK, R. L.; ROFRIGUES, T. B.; VÉLEZ, A. M.; ZHOU, X.; HELLMICH, R. L. Sublethal endpoints in non-target organism testing for insect-active GE crops. Frontiers in Bioengineering and Biotechnology, v. 8, article 556, 2020.| Biblioteca(s): Embrapa Milho e Sorgo. |
|    |
| Registros recuperados : 8 | |
|
|
|
| Registros recuperados : 1 | |
| 1. |  | CASSOL, G. Z.; SOUZA, J. H. R. DE; FOGACA, F. H. dos S.; SILVA, C. M.; PACHECO, S.; PÉREZ, J. L. R.; MORZELLE, M. C.; SAMPAIO NETO, O. Z.; SILVA, L. K. S. DA. Influence of delipidification on protein concentrate extracted from fish by-products: technical process, nutritional value, and amino acid bioaccessibility. Journal of Aquatic Food Product Technology, 2024.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
|    |
| Registros recuperados : 1 | |
|
| Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|