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Registros recuperados : 71 | |
17. |  | RITCHEY, K. D.; SOUSA, D. M. G. Use of gypsum in management of subsoil acidity in Oxisols. In: MONIZ, A.C.; FURLANI, A.M.C.; SCHAFFERT, R.E.; FAGERIA, N.K.; ROSOLEM, C.A.; CANTARELLA, H., ed. Plant-soil interactions at low pH: sustainable agriculture and forestry production. Campinas: Brazilian Soil Science Society, 1997. p.165-178. Trabalho apresentado no "Fourth International Symposium on Plant-Soil Interactions at low pH, Belo Horizonte, MG, Brazil, Mar. 1996." Biblioteca(s): Embrapa Cerrados. |
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Registros recuperados : 71 | |
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Registros recuperados : 1 | |
1. |  | RENDÓN-ANAYA, M.; MONTERO-VARGAS, J. M.; SABURIDO-ALVAREZ, S.; VLASOVA, A.; CAPELLA-GUTIERREZ, S.; ORDAZ-ORTIZ, J. J.; AGUILAR, O. M.; VIANELLO, R. P.; SANTALLA, M.; DELAYE, L.; GABALDÓN, T.; GEPTS, P.; WINKLER, R.; GUIGÓ, R.; DELGADO-SALINAS, A.; HERRERA-ESTRELLA, A. Genomic history of the origin and domestication of common bean unveils its closest sister species. Genome Biology, v. 18, n. 1, p. 1-17, Mar. 2017.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Arroz e Feijão. |
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Registros recuperados : 1 | |
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Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
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