Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Soja. |
Data corrente: |
26/05/1994 |
Data da última atualização: |
26/05/1994 |
Autoria: |
WEINBERG, D. S.; MANIER, M. L.; RICHARDSON, M. D.; HAIBACH, F. G. |
Afiliação: |
Analytical and Physical Chemicstry Research Department, Southern Research Institute, Birmingham, Alabama 35205. |
Título: |
Identification and quantification of isoflavonoid and triterpenoid compliance markers in a licorice-root extract powder. |
Ano de publicação: |
1993 |
Fonte/Imprenta: |
Journal of Agricultural and Food Chemistry, v.41, p.42-47, 1993. |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
Distribuicao da proteina; Efeito de temperatura; Effect of temperature; Extruson; Farinha integral; Full fat flour; Moisture content; Protein solubility and distribution; Soybean; Teor. |
Thesagro: |
Soja; Solubilidade; Umidade. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Soja (CNPSO) |
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