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Registros recuperados : 5 | |
1. | | PRADO, C. S.; PADUA, J. T.; CORREA, M. P. C.; SAINZ, R. D.; MAGNABOSCO, C. de U.; RESENDE, L. S. de. Avaliacao de rendimento e caracteristicas de carcaca, em bovinos de corte de diferentes grupos geneticos, castrados e inteiros. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE CIENCIA E TECNOLOGIA DE CARNES, 1., 2001, Sao Pedro,SP. Carne: qualidade e seguranca para os consumidores do novo milenio: anais: palestras e trabalhos cientificos. Sao Pedro: CTG, 2001. p. 88-89. Biblioteca(s): Embrapa Cerrados. |
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2. | | RESENDE, L. S.; POZZA, E. A.; LUZ, A. L. F.; SOUZA, P. E. de; VILELA, M. S.; CASTANHEIRA, D. T.; GUIMARÃES, R. J. Brown eye spot incidence during the vegetative stage of coffee grown in soil under sustainable management. Pesquisa Agropecuária Brasileira, v. 57, e02477, 2022. Título em português: Incidência da cercosporiose na fase vegetativa de cafeeiro cultivado em solo submetido a manejo sustentável. Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
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3. | | INOUE-NAGATA, A. K.; FONSECA, E. N.; RESENDE, R. O.; RESENDE, L. S.; BOITEUX, L. S.; MONTE, D. C.; DUSI, A. N.; AVILA, A. C. de; VLUGT VAN DER, R. A. A. Further evidence to confrom that PVYm is a new potyvirus species, Pepper yellow mosaic vírus (PepYMV). Fitopatologia Brasileira, Brasília, DF, v. 26, p. 525, ago. 2001. Suplemento. Resumo. Apresentado no 34º Congresso Brasileiro de Fitopatologia, 2001. Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
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4. | | DIAS, C. M. L.; RESENDE, L. S.; CARVALHO, K. C. S.; NASCIMENTO, T. L. C.; ALECRIM, A. de O.; GUIMARÃES, R. J.; CASTANHEIRA, D. T.; CARVALHO, M. A. de F. Eficiência do uso da água de cafeeiros em formação consorciada com plantas de cobertura. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE PESQUISAS CAFEEIRAS, 43., 2017, Poços de Caldas. Novas tecnologias para um bom café produzir. Brasília, DF: Embrapa Café, 2017. Biblioteca(s): Embrapa Café. |
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5. | | SOUZA, A. C.; VILELA, A. L.; FIGUEIREDO, M. A. de; STÉPHANO FILHO, R.; ROSA, S. D. V. F. da; CARVALHO, M. A. de F.; GUIMARÃES, R. J.; RESENDE, L. S.; MOREIRA, E. R. Caracterização física e fisiológica de sementes Big Coffee VL. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE PESQUISAS CAFEEIRAS, 43., 2017, Poços de Caldas. Novas tecnologias para um bom café produzir. Brasília, DF: Embrapa Café, 2017. Biblioteca(s): Embrapa Café. |
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Registros recuperados : 5 | |
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| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Gado de Corte. Para informações adicionais entre em contato com cnpgc.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Gado de Corte. |
Data corrente: |
21/02/2018 |
Data da última atualização: |
21/02/2018 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
B - 2 |
Autoria: |
AZEVEDO, D. B. de; COSTA, R. S.; MALAFAIA, G. C.; SILVA, M. O. da; ALVES, L. G. S.; SANTOS, P. da S.; ABRAHÃO, A. F. S. |
Afiliação: |
Denise Barros de Azevedo, Doutora em Agronegócios, Universidade Federal de Mato Grosso do Sul - UFMS; Rafael Soares Costa, Mestre em Agronegócio, Universidade de Brasília - UNB; GUILHERME CUNHA MALAFAIA, CNPGC; Marcus Osório da Silva, Mestrando em Administração, Universidade Federal de Mato Grosso do Sul - UFMS; Luiz Gustavo Soares Alves, Mestrando em Administração, Universidade Federal de Mato Grosso do Sul - UFMS; Paula da Silva Santos, Mestrando em Administração, Universidade Federal de Mato Grosso do Sul - UFMS; Ana Flávia Siqueira Abrahão, Mestrando em Administração, Universidade Federal de Mato Grosso do Sul - UFMS. |
Título: |
STAKEHOLDERS OF WGSB (Working Group of Sustainable Beef): Challenges for the Implementation of Sustainable Livestock |
Ano de publicação: |
2015 |
Fonte/Imprenta: |
Business Management Review, v. 5, n. 1, p. 387-392, June 2015 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The purpose of this article is to identify the dialogues that are guiding the sustainable beef cattle in Brazil, through the case study of the Working Group for Sustainable Farming (GTPS), engaged in the promotion, development debates and formulation of standards and practices sustainable with stakeholders involved in the chain of beef cattle in order to create action and implementation strategies. We performed the classification of GTPS the stakeholders according to the model of the salience, the identification of the main barriers of beef cattle and importance given to sustainable development by stakeholders of the analyzed group. The results obtained allowed to raise the barriers faced by livestock sustainable beef cut and their respective segments; the perceptions of sustainable development requirements; the classification of stakeholders through the salience in order to permeate and spread the principles and practices of sustainable development on a consolidated basis. |
Palavras-Chave: |
Grupo de Trabalho de Pecuária Sustentável (GTPS); Model of stakeholder salience; Modelo da saliência; Sustentabilidade; WGSB; Working Group of Sustainable Beef. |
Thesaurus NAL: |
Stakeholders; Sustainable development. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 01932naa a2200289 a 4500 001 2087986 005 2018-02-21 008 2015 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aAZEVEDO, D. B. de 245 $aSTAKEHOLDERS OF WGSB (Working Group of Sustainable Beef)$bChallenges for the Implementation of Sustainable Livestock$h[electronic resource] 260 $c2015 520 $aThe purpose of this article is to identify the dialogues that are guiding the sustainable beef cattle in Brazil, through the case study of the Working Group for Sustainable Farming (GTPS), engaged in the promotion, development debates and formulation of standards and practices sustainable with stakeholders involved in the chain of beef cattle in order to create action and implementation strategies. We performed the classification of GTPS the stakeholders according to the model of the salience, the identification of the main barriers of beef cattle and importance given to sustainable development by stakeholders of the analyzed group. The results obtained allowed to raise the barriers faced by livestock sustainable beef cut and their respective segments; the perceptions of sustainable development requirements; the classification of stakeholders through the salience in order to permeate and spread the principles and practices of sustainable development on a consolidated basis. 650 $aStakeholders 650 $aSustainable development 653 $aGrupo de Trabalho de Pecuária Sustentável (GTPS) 653 $aModel of stakeholder salience 653 $aModelo da saliência 653 $aSustentabilidade 653 $aWGSB 653 $aWorking Group of Sustainable Beef 700 1 $aCOSTA, R. S. 700 1 $aMALAFAIA, G. C. 700 1 $aSILVA, M. O. da 700 1 $aALVES, L. G. S. 700 1 $aSANTOS, P. da S. 700 1 $aABRAHÃO, A. F. S. 773 $tBusiness Management Review$gv. 5, n. 1, p. 387-392, June 2015
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Registro original: |
Embrapa Gado de Corte (CNPGC) |
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