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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Mandioca e Fruticultura.
Data corrente:  15/05/2001
Data da última atualização:  15/05/2001
Autoria:  SITES, J. W.; REITZ, H. J.
Afiliação:  Citrus Experiment Station, Lake Alfred, Fla.
Título:  The variation in individual valencia oranges from different locations of the tree as a guide to sampling methods and Spot-picking for quality. Part II. Titratable acid and and the soluble solids/ Titratable acid ratio of the juice
Ano de publicação:  1950
Fonte/Imprenta:  Proc. Amer. Soc. Hort. Sci., v.55, p.73-80, 1950.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  This is the second paper dealing with variation in the characteristics of individual Valencia oranges produced by a single tree. The first paper (1) presented data on the soluble solids content of the juice as related to location of the fruit on the tree. The present paper gives for the same fruit the percentage of total titratable acid (expressed as citric acid) and also the ratio of per cent of soluble solids to per cent of acid in the juice.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Mandioca e Fruticultura (CNPMF)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPMF19163 - 1ADCSP - --S2078S2078
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