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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Caprinos e Ovinos.
Data corrente:  05/06/2018
Data da última atualização:  05/06/2018
Autoria:  BARRY, T. N; MANLEY, T. R.; REID, T. C.; WILSON, K. R.; HEMMINGSEN, P.
Título:  Nutritional evaluation of kale (Brassica oleracea).
Ano de publicação:  1980
Fonte/Imprenta:  Proceedings of the New Zealand Society of Animal Production, v. 40, p. 231-234, 1980.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Rumen fermentation of S-methyl-cysteine sulphoxide and induced copper deficiency were implicated in the low growth rates of young ruminants fed kale diets. Young cattle grazing kale for prolonged periods should receive Cu supplementation. Table 1: Effect of synthetic smco adped to the diet of young sheep fed finely chopped fresh lucerne and kale diets; Table 2: Effect of copper supplementation upon liveweight gain, tissue copper concentration and haematology in yearling cattle grazing sole diets of kale or ryegrass/clover pasture for 24 weeks.
Thesaurus Nal:  Animal nutrition; Cattle feeding; Young animals.
Categoria do assunto:  L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Caprinos e Ovinos (CNPC)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPC37097 - 1ADDAP - PP
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