Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Semiárido. |
Data corrente: |
18/05/2006 |
Data da última atualização: |
16/02/2017 |
Autoria: |
ROSA, R. da la; RALLO, L.; RAPOPORT, H. F. |
Título: |
Olive floral bud growth and starch content during winter rest and spring budbreak. |
Ano de publicação: |
2000 |
Fonte/Imprenta: |
HortScience, v.45, n.7, p.1223-1227, 2000. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
In the olive (Olea europaea L.), inflorescence and flower differentiation occur in the early spring following a period of winter chilling and dormancy of the potentially reproductive buds. |
Palavras-Chave: |
baga; Inflorecência; Oliva; Olive; Oliveira. |
Thesagro: |
Azeitona; Dormência; Floração; Olea Europaea; Reprodução. |
Categoria do assunto: |
A Sistemas de Cultivo |
Marc: |
LEADER 00854naa a2200265 a 4500 001 1157268 005 2017-02-16 008 2000 bl --- 0-- u #d 100 1 $aROSA, R. da la 245 $aOlive floral bud growth and starch content during winter rest and spring budbreak. 260 $c2000 520 $aIn the olive (Olea europaea L.), inflorescence and flower differentiation occur in the early spring following a period of winter chilling and dormancy of the potentially reproductive buds. 650 $aAzeitona 650 $aDormência 650 $aFloração 650 $aOlea Europaea 650 $aReprodução 653 $abaga 653 $aInflorecência 653 $aOliva 653 $aOlive 653 $aOliveira 700 1 $aRALLO, L. 700 1 $aRAPOPORT, H. F. 773 $tHortScience$gv.45, n.7, p.1223-1227, 2000.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Semiárido (CPATSA) |