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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Caprinos e Ovinos.
Data corrente:  18/01/2017
Data da última atualização:  18/01/2017
Autoria:  ALI, M. H.; RANJHAN, S. K.; PATHAK, N. N.
Título:  Effect of different dietary energy levels supplied through various roughage to concentrate ratios on the mutton production and carcass quality of intensively fed Muzaffarnagari lambs.
Ano de publicação:  1979
Fonte/Imprenta:  The Indian Journal of Animal Sciences, v. 49, n. 9, p. 717-721, Sep. 1979.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Muzaffarnagari lambs (60) reared on supplemental feeding and weaned at 80 days were fed 4 levels of energy (1.8, 2.0, 2.1 and 2.3 Mcal ME[metabolizable energy]/kg of ration in groups T1, T2, T3 and T4, respectively) and a common level of DCP [digestible crude protein] through various concentrate-to-roughage ratios. The ME level of group T1 was increased to 2.0 Mcal/kg by adding liquid molasses. The mean time required to attain 25 and 35 kg body weights were significantly lower in group T4. The lambs in group T1 did not gain beyond 30 kg after 471 days of feeding. Carcass measurements were dependent on the body weights rather than on energy levels and age. The difference due to treatments were non-significant. Pre-slaughter starvation shrinkage was greater in high roughage groups (T1 and T2) than low roughage groups (T3 and T4). For optimum carcass yield and measurements, 2.1 Mcal ME/kg of ration was more practical and relatively economical.
Palavras-Chave:  Carne de carneiro; Composição da carcaça; Qualidade da carcaça.
Thesagro:  Nutrição animal; Ovino; Volumosos.
Thesaurus Nal:  Carcass composition; Mutton; Sheep.
Categoria do assunto:  L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Caprinos e Ovinos (CNPC)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPC32502 - 1ADDAP - PP
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Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Instrumentação.
Data corrente:  22/12/2009
Data da última atualização:  08/07/2013
Tipo da produção científica:  Artigo em Anais de Congresso / Nota Técnica
Autoria:  MORENO, R. M. B.; BATISTA, G. de S.; PICCHI, C. M. C.; GONÇALVES, P. D. S.; MATTOSO, L. H. C.
Afiliação:  LUIZ HENRIQUE CAPPARELLI MATTOSO, CNPDIA.
Título:  Variação do teor de cobre da borracha natural crua dos novos clones da série IAC 300.
Ano de publicação:  2009
Fonte/Imprenta:  In: WORKSHOP DA REDE DE NANOTECNOLOGIA APLICADA AO AGRONEGÓCIO, 5., 2009, São Carlos. Anais... São Carlos: Embrapa Instrumentação Agropecuária, 2009. p. 243-244. Editado por Odílio Benedito Garrido de Assis; Wilson Tadeu Lopes da Silva; Luiz Henrique Capparelli Mattoso.
Idioma:  Português
Palavras-Chave:  WORKSHOP.
Categoria do assunto:  --
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/85585/1/Proci-09.00267.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Instrumentação (CNPDIA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CNPDIA12469 - 1UPCAA - PPPROCI-09.002672009.00267
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