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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Caprinos e Ovinos. |
Data corrente: |
01/08/1992 |
Data da última atualização: |
01/12/2023 |
Autoria: |
PRESTON, R. L. |
Título: |
Biological responses to estrogen additives in meat producing cattle and lambs. |
Ano de publicação: |
1975 |
Fonte/Imprenta: |
Journal of Animal Science, v. 41, n. 5, p. 1414-1424, 1975. |
DOI: |
https://doi.org/10.2527/jas1975.4151414x |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
This the have deals entirely with estrogens, since estrogens are the major hormonal compounds used as additives in the production of beef and lamb in the U.S. should be pointed out, however, that definition of estrogenic activity can be ambiguous, depending in part on test animal, the duration of treatment and the criterion of oestrogenic response. |
Thesagro: |
Aditivo; Bovino; Carne; Estrógeno; Hormônio; Ovino; Produção. |
Thesaurus Nal: |
Beef cattle; Sheep meat. |
Categoria do assunto: |
L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal |
Marc: |
LEADER 01000naa a2200241 a 4500 001 1521731 005 2023-12-01 008 1975 bl uuuu u00u1 u #d 024 7 $ahttps://doi.org/10.2527/jas1975.4151414x$2DOI 100 1 $aPRESTON, R. L. 245 $aBiological responses to estrogen additives in meat producing cattle and lambs. 260 $c1975 520 $aThis the have deals entirely with estrogens, since estrogens are the major hormonal compounds used as additives in the production of beef and lamb in the U.S. should be pointed out, however, that definition of estrogenic activity can be ambiguous, depending in part on test animal, the duration of treatment and the criterion of oestrogenic response. 650 $aBeef cattle 650 $aSheep meat 650 $aAditivo 650 $aBovino 650 $aCarne 650 $aEstrógeno 650 $aHormônio 650 $aOvino 650 $aProdução 773 $tJournal of Animal Science$gv. 41, n. 5, p. 1414-1424, 1975.
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Registro original: |
Embrapa Caprinos e Ovinos (CNPC) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registros recuperados : 6.045 | |
10. | | BARBIERI, R. L. Butiá. In: LOPES, R.; OLIVEIRA, M. do S. P. de; CAVALLARI, M. M.; BARBIERI, R. L.; CONCEIÇÃO, L. D. H. C. S. da. (Ed.). Palmeiras nativas do Brasil. Brasília, DF: Embrapa, 2015. p. 181-209.Tipo: Capítulo em Livro Técnico-Científico |
Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado. |
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18. | | BARBIERI, R.L. (Ed.). Cebola: ciência, arte e história. 2. ed. Brasília, DF: Embrapa Informação Tecnológica; Pelotas: Embrapa Clima Temperado, 2007. 150 p.Tipo: Autoria/Organização/Edição de Livros |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical; Embrapa Clima Temperado. |
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Registros recuperados : 6.045 | |
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