| |
|
|
| Registros recuperados : 9 | |
| 1. |  | GALLINA, M. A.; QUIRINO, M. W.; FRANDOLOSO, R.; TUTIDA, Y. H.; NORENBERG, A.; COLDEBELLA, A.; BIANCHI, I.; KICH, J. D. Vaccination versus antimicrobials to prevent Porcine Proliferative Enteropathy: associated costs and effects on piglets’ growth, health, and serological performance. Frontiers in Veterinary Science, v. 12, 2025.| Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
|    |
| 2. |  | MARQUES, M. G.; QUIRINO, M. W.; BALDESSAR, P.; MORES, M. A. Z.; IBELLI, A. M. G.; LEDUR, M. C.; ULGUIM, R. da R.; GASPERIN, B. G.; BIANCHI, I. Serum progesterone concentration in gilts according to the phase of the reproductive cycle. Concórdia: Embrapa Suínos e Aves, 2024. 4 p. (Embrapa Suínos e Aves. Comunicado Técnico, 625).| Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste; Embrapa Suínos e Aves. |
|    |
| 3. |  | VIEIRA, A. D.; QUIRINO, M. S.; GOULARTE, K. L.; FERREIRA, C. E. R.; GASTAL, G. D. A.; PEGORARO, L. M. C.; MONDADORI, R. G.; GASPERIN, B. G. Different embryo collection methods and superovulation protocols in crioula lanada ewes. Animal Reproduction, v. 12, n. 3, p. 685, Jul./Sept. 2015. Publicado: Proceedings of the 29th Annual Meeting of the Brazilian Embryo Technology Society (SBTE); Gramado, RS, Brazil, August 20th to 23rd, 2015, and 31st Meeting of the European Embryo Transfer Association (AETE); Ghent, Belgium,...| Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado. |
|    |
| 4. |  | MARQUES, M. G.; QUIRINO, M. W.; MORES, M. A. Z.; IBELLI, A. M. G.; LEDUR, M. C.; ULGUIM, R. da R.; GASPERIN, B. G.; BIANCHI, I. Concentração sérica de progesterona em diferentes fases do ciclo reprodutivo de leitoas. Concórdia: Embrapa Suínos e Aves, 2024. 4 p. (Embrapa Suínos e Aves. Comunicado Técnico, 624).| Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste; Embrapa Suínos e Aves. |
|    |
| 5. |  | PHILIPPE, M. G.; QUIRINO, M.; SCHUCH, M.; SCHULTZ, C.; VIEIRA, A. D.; MONDADORI, R. G.; THOMAZ JÚNIOR, L.; MOREIRA, F.; PERIPOLLI, V.; MARQUES, M. G.; BIANCHI, I. Use of a one-step freezing protocol for boar sperm with distinct cryoprotectants. Ciência Rural, Santa Maria, v. 54, n. 1, ed. e20220090, 2024.| Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
|    |
| 6. |  | HEBBEL, C.; QUIRINO, M.; BASSELAR, P.; IBELLI, A. M. G.; LEDUR, M. C.; MORES, M. A. Z.; ONO, R. K.; CANTAO, M. E.; PEIXOTO, J. de O.; MARQUES, M. G.; ULGUIM, R da R.; GASPERIN, B. G.; BIANCHI, I. Regiões genômicas potencialmente associadas ao anestro em leitoas. In: CONGRESSO NACIONAL, 20., 2023, Porto Alegre. Produzindo suínos para um futuro sustentável: anais. Porto Alegre: ABRAVES, 2023. Revista Acadêmica de Ciência Animal, v. 21, supl. 2, p. 177-178, 2023.| Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
|    |
| 7. |  | ROCHA, J. C.; ROSA, E. R.; QUIRINO, M.; MARQUES, M. G.; BENNEMANN, P. E.; COLDEBELLA, A.; RAUBER, L. P.; SCHWEGLER, E.; MOREIRA, F.; PERIPOLLI, V.; LUCIA JUNIOR, T.; BIANCHI, I. Quality control of semen processing in boar studs: a brazilian scenario. Scientia Agricola, v. 81, e20230164, 2024.| Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
|    |
| 8. |  | QUIRINO, M.; HEBBEL, C.; IBELLI, A. M. G.; LEDUR, M. C.; MORES, M. A. Z.; ONO, R. K.; CANTAO, M. E.; PEIXOTO, J. de O.; MOREIRA, F.; MARQUES, M. G.; ULGUIM, R. da R.; GASPERIN, B. G.; BIANCHI, I. Uso de metodologias genômicas para o estudo de fatores genéticos envolvidos com o anestro em leitoas. Suinocultura Industrial, Itu, ed. 313, ano 45, n. 4, p. 16-20, 2023.| Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
|    |
| 9. |  | QUIRINO, M. W.; HEBBEL, C.; IBELLI, A. M. G.; LEDUR, M. C.; CANTAO, M. E.; PEIXOTO, J. de O.; MORES, M. A. Z.; BALDESSAR, P.; ONO, R. K.; MARQUES, M. G.; PERIPOLLI, V.; ULGUIM, R. da R.; GASPERIN, B. G.; BIANCHI, I. Genome-wide association analysis highlights genomic regions and genes potentially associated with anestrus in crossbred gilts. Mammalian Genome, v. 36, p. 1112–1125, 2025.| Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste; Embrapa Suínos e Aves. |
|   |
| Registros recuperados : 9 | |
|
|
|
| Registros recuperados : 28 | |
| 4. |  | NOGUEIRA, G. F.; CARVALHO, C. W. P. de; VELASCO, J. I.; FAKHOURI, F. M. Extraction and Characterization of Starches from Non-Conventional Sources: Turmeric (Curcuma longa) and Mangarito (Xanthosoma sagittifolium) Polymers, v. 17, n. 23, p. 3157, 2025 , MDPI AG, 2025.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
|   |
| 7. |  | FAKHOURI, F. M.; MEI, L. H. I; TAKEITI, C. Y.; CARVALHO, C. W. P. de; SOARES, A. G. Desenvolvimento de filmes e coberturas comestíveis à base de amido para aplicação em manga minimamente processada. In: SIMPÓSIO BRASILEIRO DE PÓS-COLHEITA DE FRUTAS, HORTALIÇAS E FLORES, 3., 2011, Nova Friburgo. Anais... Rio de Janeiro: Embrapa Agroindústria de Alimentos, 2011. 1 CD-ROM.| Tipo: Artigo em Anais de Congresso |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
|    |
| 8. |  | NOGUEIRA, G. F.; SOUZA, V. S.; ALVES, G. L.; TAKEITI, C. Y.; CARVALHO, C. W. P.; FAKHOURI, F. M. Aceitação de pão de sal com adição de farinha de linhaça marrom e dourada. In: SIMPÓSIO LATINO AMERICANO DE CIÊNCIA DE ALIMENTOS, 9., 2011, Campinas. Ciência de alimentos e qualidade de vida: saúde, meio ambiente e sustentabilidade: resumos. Campinas: UNICAMP, FEA, 2011. 1 CD-ROM.| Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
|   |
| 9. |  | FARIAS, M. G.; CARVALHO, C. W. P.; FAKHOURI, F. M.; TAKEITI, C. Y.; ASCHERI, J. L. R. Mechanical properties of edibles films of cassava starch added of freeze dried Barbados cherry (Malpighia sp.) pulp. In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON FOOD AND AGRICULTURE APPLICATIONS OF NANOTECHNOLOGIES, 2010, São Pedro, SP. [Anais...]. São Pedro, SP: Aptor Software, 2010. p. 138.| Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
|    |
| 10. |  | FAKHOURI, F. M.; GONDEK, T. P.; CARVALHO, C. W. P. de; TAKEITI, C. Y.; YAMASHITA, F.; MEI, L. H. I. Morphology and differential scanning calorimetry of composite starch based films. In: FRENCH BRAZILIAN MEETING ON POLYMERS, 3., 2011, Florianópolis. Posters. Florianópolis: UFSC, 2011.| Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
|    |
| 11. |  | NOGUEIRA, G. F.; SOUZA, V. S.; TAKEITI, C. Y.; CARVALHO, C. W. P.; GUMBREVICIUS, I.; FAKHOURI, F. M. Elaboração de mousse de maracujá adicionado de semente ou farinha de linhaça dourada. In: SIMPÓSIO LATINO AMERICANO DE CIÊNCIA DE ALIMENTOS, 9., 2011, Campinas. Ciência de alimentos e qualidade de vida: saúde, meio ambiente e sustentabilidade: resumos. Campinas: UNICAMP, FEA, 2011. 1 CD-ROM.| Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
|   |
| 12. |  | FAKHOURI, F. M.; COSTA, D. L. M.; YAMASHITA, F.; CARVALHO, C. W. P.; INNOCENTINI-MEI, L.; COLLARES-QUEIROZ, F. Flexible bioplastics composites based on lipophilic corn starch and gelatin plasticized with glycerol. In: IUPAC WORLD POLYMER CONGRESS, 43., 2010, Glasgow. Polymer science in the service of society: abstract book and programme. Cambridge: Royal Society of Chemistry, 2010. Ref. F19_P80.| Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
|    |
| 14. |  | FREITAS, D. de G. C.; BERBARI, S. A. G.; PRATI, P.; FAKHOURI, F. M.; QUEIROZ, F. P. C.; VICENTE, E. Reducing fat uptake in cassava product during deep-fat frying. Journal of Food Engineering, Maryland Heights, v. 94, n. 3-4, p. 390-394, oct. 2009.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
|   |
| 15. |  | VAZ, A.; SOUZA, V. S.; MARTELLI, S. M.; TAKEITI, C. Y.; CARVALHO, C. W. P. de; ALVES, G. L.; FAKHOURI, F. M. Development and sensorial analysis of a cereal bar containing linseed, quinoa and algaroba. In: WORLD CONGRESS OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 16.; LATIN AMERICAN SEMINAR OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 17., 2012, Foz do Iguaçu. Addressing global food security and wellness through food science and technology: abstracts. Foz do Iguaçu: IUFoST: ALACCTA, 2012. 1 CD-ROM.| Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
|    |
| 16. |  | FAKHOURI, F. M.; CARVALHO, C. W. P.; TAKEITI, C. Y.; ASCHERI, J. L. R.; BILCK, A. P.; YAMASHITA, F.; INNOCENTINI-MEI, L. H. Development of flexible bioplastic from cassava starch and glycerol using thermoplastic extrusion. In: IUPAC WORLD POLYMER CONGRESS, 43., 2010, Glasgow. Polymer science in the service of society: abstract book and programme. Cambridge: Royal Society of Chemistry, 2010. Ref. F19_P81.| Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
|    |
| 17. |  | CARVALHO, C. W. P.; FAKHOURI, F. M.; TAKEITI, C. Y.; ORTIZ, J. R.; ASCHERI, J. L. R.; INNOCENTINI-MEI, L. H. Diffraction and X-ray morphology of bioplastics flexible cassava starch. In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON FOOD AND AGRICULTURE APPLICATIONS OF NANOTECHNOLOGIES, 2010, São Pedro, SP. [Anais...]. São Pedro, SP: Aptor Software, 2010. p. 216.| Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
|    |
| 18. |  | CARVALHO, C. W. P. de; FAKHOURI, F. M.; ASCHERI, J. L. R.; TAKEITI, C. Y.; BILCK, A. P.; MEI, L. H. I. Bioplásticos à base de amido lipofílico e glicerina obtidos por processo de extrusão termoplástica. In: FEIRA E CONGRESSO PLASTSHOW, 5., 2010, São Paulo. Soluções para a indústria de transformação de plásticos. São Paulo: Aranda, 2010. 1 CD-ROM.| Tipo: Artigo em Anais de Congresso |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
|    |
| 19. |  | FAKHOURI, F. M.; MARTELLI, S. M.; TAKEITI, C. Y.; FRANCISCO, M. K.; NOGUEIRA, G. F.; SOUZA, V. S.; ALVES, G. L. Extraction and use of pumpkin flour in bread production. In: INTERNATIONAL DRYING SYMPOSIUM, 18., 2012, Xiamen. Proceedings... Xiamen: Xiamen University, 2012.| Tipo: Artigo em Anais de Congresso |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
|   |
| 20. |  | SOUZA, V. S.; NOGUEIRA, G. F.; GILIOTTI, M. V.; NUNES, C. S.; CIMENTON, E. A.; GUMBREVICIUS, I.; INNOCENTINI-MEI, L. H.; CARVALHO, C. W. P.; FAKHOURI, F. M. Elaboração e aceitação de doce a base de chocolate com adição de linhaça dourada. In: SIMPÓSIO LATINO AMERICANO DE CIÊNCIA DE ALIMENTOS, 9., 2011, Campinas. Ciência de alimentos e qualidade de vida: saúde, meio ambiente e sustentabilidade: resumos. Campinas: UNICAMP, FEA, 2011. 1 CD-ROM.| Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
|   |
| Registros recuperados : 28 | |
|
| Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|