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| Registros recuperados : 1 | |
| 1. |  | QUILICI, M. M.; HOSHINO, R. T.; SILVA, A. M. V. da; MERTZ-HENNING, L. M. Inativação do KTI1 em soja por CRISPR-Cas9: Quantificação da inibição da tripsina. In: JORNADA ACADÊMICA DA EMBRAPA SOJA, 20., 2025, Londrina, PR. Resumos expandidos...Londrina: Embrapa Soja, 2025. p. 34-39. (Embrapa Soja. Eventos técnicos & científicos, 5). Organização da publicação: Regina Maria Villas Bôas de Campos Leite, Liliane Márcia Mertz-Henning, Kelly Catharin.| Biblioteca(s): Embrapa Soja. |
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| Registros recuperados : 1 | |
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| Registros recuperados : 2 | |
| 1. |  | FERREIRA, E. H. R.; ROSENTHAL, A.; CALADO, V.; SARAIVA, J.; MENDO, S.; MASSAGUER, P. R. Thermal inactivation of Byssochlamys Nivea in pineapple nectar combined with preliminary high pressure treatments. In: WORLD CONGRESS OF THE INTERNATIONAL COMMISSION OF AGRICULTURAL AND BIOSYSTEMS ENGINEERING (CIGR), 17., 2017, Québec City. [Abstracts]... Québec City, 2017. 9 p. CSBE101045 – Presented at Section VI: Postharvest Technology, Food and Process Engineering Conference| Tipo: Artigo em Anais de Congresso |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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| 2. |  | FERREIRA, E. H. da R.; ROSENTHAL, A.; CALADO, V.; SARAIVA, J.; MENDO, S.; MASSAGUER, P. R. de. Thermal inactivation of Byssochlamys nivea in pineapple juice combined with preliminary high pressure treatments. In: INTERNATIONAL CONGRESS ON ENGINEERING AND FOOD, 11., 2011, Athens. Food process engineering in a changing world: proceedings... Athens: National Technical University of Athens, 2011.| Tipo: Artigo em Anais de Congresso |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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| Registros recuperados : 2 | |
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