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Registros recuperados : 6 | |
5. |  | PRUSKY, D.; OHR, H. D.; GRECH, N.; CAMPBELL, S.; KOBILER, I.; ZAUBERMAN, G.; FUCHS, Y. Evaluation of antioxidant butylated hydroxyanisole and fungicide prochloraz for control of post-harvest anthracnose of avocado fruit during storage. Plant Disease, v.79, n.8, p.797-800, 1995. Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
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6. |  | KOBILER, I.; SHALOM, Y.; ROTH, I.; AKERMAN, M.; VINOKUR, Y.; FUCHS, Y.; PRUSKY, D. Effect of 2,4-dichlorophenoxyacetic acid on the incidence of side and stem end rots in mango fruits. Postharvest Biology and Technology, v.23, p.23-32, 2001. Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
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Registros recuperados : 6 | |
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Registros recuperados : 1 | |
1. |  | COMINELLI, E.; SPARVOLI, F.; LISCIANI, S.; FORTI, C.; CAMILLI, E.; FERRARI, M.; DONNE, C. le; MARCONI, S.; VORSTER, B. J.; BOTHA, A.-M.; MARAIS, D.; LOSA, A.; SALA, T.; REBOUL, E.; ALVARADO-RAMOS, K.; WASWA, B.; EKESA, B.; ARAGÃO, F. J. L.; KUNERT, K. Antinutritional factors, nutritional improvement, and future food use of common beans: a perspective. Frontiers in Plant Science, v. 13, 2022, 992169. Na publicação: Francisco Aragão.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
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Registros recuperados : 1 | |
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