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Registros recuperados : 9 | |
3. |  | PRESTES, A. A.; HELM, C. V.; ESMERINO, E. A.; SILVA, R.; CRUZ, A. G. da; PRUDENCIO, E. S. Potential properties of guabiroba (Campomanesia xanthocarpa O. Berg) processing: a native brazilian fruit. Advances in Food Technology and Nutritional Sciences, v. 8, n. 1, p. 1-13, 2022. Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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4. |  | PRESTES, A. A.; VARGAS, M. O.; HELM, C. V.; ESMERINO, E. A.; SILVA, R.; PRUDENCIO, E. S. How to improve the functionality, nutritional value and health properties of fermented milks added of fruits bioactive compounds: a review. Food Science and Technology, v. 42, e17721, 2022. Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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6. |  | PRESTES, A. A.; MARAFON, K.; CARVALHO, A. C. F.; ANDRADE, D. R. M.; HELM, C. V.; GOIS, J. S. de; WANDERLEY, B. R. da S. M.; AMBONI, R. D. de M. C.; PRUDENCIO, E. S. The functional carbonated beverage properties of guabiroba juice using the ice fraction from gravitational block freeze concentration. Processes, v. 12, n. 10, 2235, 2024. Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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7. |  | PRESTES, A. A.; VERRUCK, Silvani; VARGAS, M. O.; CANELLA, M. H. M.; SILVA, C. C.; BARROS, E. L. da S.; DANTAS, A.; OLIVEIRA, L. V. A. de; MARAN, B. M.; MATOS, M.; HELM, C. V.; PRUDENCIO, E. S. Influence of guabiroba pulp (Campomanesia xanthocarpa o. berg) added to fermented milk on probiotic survival under in vitro simulated gastrointestinal conditions. Food Research International, v. 141, 110135, 2022. Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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8. |  | PRESTES, A. A.; SILVEIRA, M. F.; CANELLA, M. H. M.; HELM, C. V.; ANDRADE, D. R. M.; FERREIRA, A. L. A.; AMBONI, R. D. de M. C.; FEDRIGO, I. M. T.; HERNÁNDEZ, E.; PRUDENCIO, E. S. Whey block freeze concentration aiming a functional fermented lactic beverage with the addition of probiotic and guabiroba pulp (Campomanesia xanthocarpa O. Berg), a native Brazilian fruit. Food Science and Technology, v. 43, e26923, p. 1-9, 2023. Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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9. |  | PRESTES, A. A.; ANDRADE, D. R. M.; CANELLA, M. H. M.; HAAS, I. C. da S.; HELM, C. V.; GOIS, J. S. de; BLOCK, J. M.; WANDERLEY, B. R. da S. M.; AMBONI, R. D. de M. C.; CRUZ, A. G. da; PIMENTEL, T. C.; PRUDENCIO, E. S. The addition of concentrated cold-pressed guabiroba juice to yogurts: effects on the physicochemical analyses, antioxidant activity, carotenoid content, total phenolic compounds, and mineral profile. Processes, v. 12, n. 9, p. 1915, p. 1-19, 2024. Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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Registros recuperados : 9 | |
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Registros recuperados : 7 | |
3. |  | CARVALHO, R. P. de; DAVIDE, L. M. C.; BORGES, F. L. G.; DAVIDE, A. C.; DANIEL, O. Respostas morfofisiológicas entre procedências de canafístula submetidas a diferentes condições hídricas e nutricionais. Pesquisa Florestal Brasileira, Colombo, v. 35, n. 83, p. 179-188, jul./set. 2015.Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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4. |  | SANTOS, A.; CECCON, G.; DAVIDE, L. M. C.; LUIZ NETO NETO, A.; SILVA, J. F. da; ALVAREZ, R. de C. F. Integrated multivariate analysis to identify superior cowpea genotypes. Comunicata Scientiae, v. 7, n. 2, p. 223-231, 2016.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Agropecuária Oeste. |
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5. |  | ALOVISI, A. M. T.; SERRA, A. P.; ALOVISI, A. A.; TOKURA, L. K.; LOURENTE, E. R. P.; CARNEIRO, L. F.; SILVA, M. A. C. da; DAVIDE, L. M. C.; SANTOS, S. C.; SILVA, R. S. da. Dynamic of Phosphorus Fractions in Typic Quartzipsamment Soil Cropped With Bean. Journal of Agricultural Science, v. 10, n. 9, p. 493-503, 2018Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Gado de Corte. |
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6. |  | DALAROSA, L. E.; DAVIDE, L. M. C.; GONÇALVES, M. C.; BACCHI, L. M. A.; SANTOS, A. dos; GUIMARÃES, A. G.; SILVA, J. L. da; COSTA, R. C. L. da; AMORIM, G. A. de A. Parameters and genetic divergence to identify resistance to anthracnose and bacteriosis in cassava accessions. Pesquisa Agropecuária Brasileira, v. 57, e02790, 2022. Título em português: Parâmetros e divergência genética para identificação de resistência à antracnose e à bacteriose em acessos de mandioca.Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
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7. |  | ALOVISI, A. M. T.; ALOVISI, A. A.; SERRA, A. P.; TOKURA, L. K.; DAVIDE, L. M. C.; LOURENTE, E. R. P.; SILVA, R. S. da; TOKURA, W. I.; SOUZA, D. A. de; MAR, G. D. do. Phosphorus Fractions and Their Transformations in Entisol. Journal of Agricultural Science, v. 11, n. 1, p. 485-493, 2019Tipo: Artigo em Periódico Indexado |
Biblioteca(s): Embrapa Gado de Corte. |
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Registros recuperados : 7 | |
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