|
|
Registros recuperados : 4 | |
1. |  | PALUAN, S. de F.; BITENCOURT, A. C. A.; PORTO, W. F.; SANTOS, D. F. K. dos; SOUTO, B. de M.; KRUGER, R. H.; FRANCO, O. L.; QUIRINO, B. F. Two glycosyl hydrolase clones isolated from a small-insert metagenomic library from Amazon soil environmental DNA. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE MICROBIOLOGIA, 26., 2011, Foz do Iguaçu, PR. Anais... São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia, 2011. Não paginado. Biblioteca(s): Embrapa Agroenergia. |
|    |
2. |  | MIRANDA, V. de J.; PORTO, W. F.; FERNANDES, G. da R.; POGUE, R.; NOLASCO, D. O.; ARAUJO, A. C. G.; COTA, L. V.; FREITAS, C. G. de; DIAS, S. C.; FRANCO, O. L. Comparative transcriptomic analysis indicates genes associated with local and systemic resistance to Colletotrichum graminicola in maize. Scientific Reports, v. 7, n. 2483, p. 1-14, 2017. Biblioteca(s): Embrapa Milho e Sorgo; Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
|    |
3. |  | RIOS, T. B.; MAXIMIANO, M. R.; FERNANDES, F. C.; AMORIM, G. C.; PORTO, W. F.; BUCCINI, D. F.; MARÍN, V. N.; FEITOSA, G. C.; FREITAS, C. D. P.; BARRA, J. B.; ALONSO, A.; SA, M. F. G. de; LIÃO, L. M.; FRANCO, O. L. Anti-Staphy peptides rationally designed from Cry10Aa bacterial protein. ACS Omega, v. 9, n. 27, p. 29159-29174, 2024. Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
|    |
4. |  | SOUSA, B. A.; SILVA, O. N.; PORTO, W. F.; ROCHA, T. L.; SILVA, L. P. da; LEAL, A. P. F.; BUCCINI, D. F.; FAJEMIROYE, J. O.; CALDAS, R. de A.; FRANCO, O. L.; SA, M. F. G. de; NUNEZ, C. de la F.; MORENO, S. E. Identification of the active principle conferring anti-inflammatory and antinociceptive properties in bamboo plant. Molecules, v. 26, 3054, 2021. Na publicação: Luciano Paulino Silva; Maria Fátima Grossi-de-Sá. Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
|    |
Registros recuperados : 4 | |
|
|
Registros recuperados : 1 | |
1. |  | HERRERO, M.; THORNTON, P. K.; MASON-D'CROZ, D.; PALMER, J.; BENTON, T. G.; BODIRSKY, B. L.; BOGARD, J. R.; HALL, A.; LEE, B.; NYBORG, K.; PRADHAN, P.; BONNETT, G. D.; BRYAN, B. A.; CAMPBELL, B. M.; CHRISTENSEN, S.; CLARK, M.; COOK, M. T.; BOER, I. J. M. de; DOWNS, C.; DIZYEE, K.; FOLBERTH, C.; GODDE, C. M.; GERBER, J. S.; GRUNDY, M.; HAVLIK, P.; JARVIS, A.; KING, R.; LOBOGUERRERO, A. M.; LOPES, M. A.; MCLNTYRE, C. L.; NAYLOR, R.; NAVARRO, J.; OBERSTEINER, M.; PARODI, A.; PEOPLES, M. B.; PIKAAR, I.; POPP, A.; ROCKSTROM, J.; ROBERTSON, M. J.; SMITH, P.; STEHFEST, E.; SWAIN, S. M.; VALIN, H.; VAN WIJK, M.; VAN ZANTEN, H. H. E.; VERMEULEN, S.; VERVOORT, J.; WEST, P. C. Innovation can accelerate the transition towards a sustainable food system. Nature Food, v. 1, p. 266-272, May 2020. Perspective.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 5 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroenergia. |
|    |
Registros recuperados : 1 | |
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|