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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Semiárido. |
Data corrente: |
27/05/2010 |
Data da última atualização: |
27/05/2010 |
Autoria: |
LOPEZ, R. A.; POLOPOLUS, L. C. (ed.). |
Título: |
Vegetable markets in the Western Hemisphere. |
Ano de publicação: |
1992 |
Fonte/Imprenta: |
Ames: Iowa State University, 1992. |
Páginas: |
257 p. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Section I: The U.S. vegetable market -The U.S. supply of vegetables; The U.S. demand for vegetables. Section II: Policies and institution - The produce industry in transition: Focus on marketing; The role of public policies in u.s. vegetable production and marketing; Policies and institutions in vegetable marketing in the western hemisphere: the mexican experience. Section III: Trade linkages in the Western Hemisphere - From competition to coordination in vegetable trade: The case of Mexico and California; An empirical analysis of world vegetable trade; A conceptual analysis of vegetable trade; Trade of horticultural products: a caribbean basin perspective. Section IV: Issues in vegetables trade - The Uruguay round of trade negotiations: implications for trade in horticultural products; Vegetable trade and the caribbean basin initiative; Labor and international trade in vegetables. |
Palavras-Chave: |
Hortaliças. |
Thesagro: |
Comercialização; Mercado; Produção. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 01343nam a2200181 a 4500 001 1853981 005 2010-05-27 008 1992 bl uuuu 00u1 u #d 100 1 $aLOPEZ, R. A. 245 $aVegetable markets in the Western Hemisphere. 260 $aAmes: Iowa State University$c1992 300 $a257 p. 520 $aSection I: The U.S. vegetable market -The U.S. supply of vegetables; The U.S. demand for vegetables. Section II: Policies and institution - The produce industry in transition: Focus on marketing; The role of public policies in u.s. vegetable production and marketing; Policies and institutions in vegetable marketing in the western hemisphere: the mexican experience. Section III: Trade linkages in the Western Hemisphere - From competition to coordination in vegetable trade: The case of Mexico and California; An empirical analysis of world vegetable trade; A conceptual analysis of vegetable trade; Trade of horticultural products: a caribbean basin perspective. Section IV: Issues in vegetables trade - The Uruguay round of trade negotiations: implications for trade in horticultural products; Vegetable trade and the caribbean basin initiative; Labor and international trade in vegetables. 650 $aComercialização 650 $aMercado 650 $aProdução 653 $aHortaliças 700 1 $aPOLOPOLUS, L. C.
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Registro original: |
Embrapa Semiárido (CPATSA) |
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URL |
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Registros recuperados : 6 | |
2. | | ARRUDA, N. P.; HOVELL, A. M. C.; REZENDE, C. M.; FREITAS, S. P.; COURI, S.; BIZZO, H. R. Discriminação entre estádios de maturação e tipos de processamento de pós-colheita de cafés arábica por microextração em fase sólida e análise de componentes principais. Química Nova, São Paulo, v. 34, n. 5, p. 819-824, 2011.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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3. | | ALVES, A. A. R.; REZENDE, M. J. C.; HOVELL, A. M. C.; BIZZO, H. R.; OLIVEIRA, A. C. L.; RODRIGUES, S. V.; REZENDE, C. M. Comparison between GC-MS-SIM and GC-ECD for the determination of residues of organochlorine and organophosphorus pesticides in Brazilian citrus essential oils. Journal of the Brazilian Chemical Society, São Paulo, v. 23, n. 2, p. 306-314, Feb. 2012.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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4. | | ANDRÉ, A. da C.; S. JÚNIOR, H. M.; GARRETT, R.; AMORIM, A. C. L.; BIZZO, H. R.; HOVELL, A. M. C.; REZENDE, C. M. Chemotypes of Eugenia uniflora and antinociceptive activity. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE ESPECTROMETRIA DE MASSAS, 4., 2011, Campinas. Pôsteres. Campinas: Sociedade Brasileira de Espectrometria de Massas, 2011.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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5. | | ARRUDA, N. P.; PEREIRA, E. J.; HOVELL, A. M. C.; AMORIM, A. C. L.; COURY, S. M.; BIZZO, H. R.; REZENDE, C. M. Differentiation between arabica and robusta brazilian coffees using HS-SPME and SDE gas chromatography-mass spectrometry and principal component analysis. In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON COFFEE SCIENCE, 22., 2008, Campinas. Programme. Abstracts. Lausanne: Association for Science and Information on Coffee, 2008. p. 123, PC754.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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6. | | AMORIM, A. C. L.; HOVELL, A. M. C.; PINTO, A. C.; EBERLIN, M. N.; ARRUDA, N. P.; PEREIRA, E. J.; BIZZO, H. R.; CATHARINO, R. R.; MORAIS FILHO, Z. B.; REZENDE, C. M. Green and roasted arabica coffees differentiated by ripeness, process and cup quality via electrospray ionization mass spectrometry fingerprinting. Journal of the Brazilian Chemical Society, São Paulo, v. 20, n. 2, p. 313-321, 2009.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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