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Registros recuperados : 1 | |
1. |  | HORA JUNIOR, B. T. da; POLONI, J. de F.; LOPES, M. A.; DIAS, C. V.; GRAMACHO, K. P.; SCHUSTER, I.; SABAU, X.; CASCARDO, J. C. de M.; DI MAURO, S. M. Z.; GESTEIRA, A. da S.; BONATTO, D.; MICHELI, F. Transcriptomics and systems biology analysis in identification of specific pathways involved in cacao resistance and susceptibility to witches. Molecular BioSystems, n.8, p. 1507-1519, 2012 Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
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Registros recuperados : 1 | |
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Registros recuperados : 2 | |
1. |  | CUNHA, N. B. da; LEITE, M. L.; COSTA, L. S. L.; CUNHA, V. A.; DIAS, S. C.; VIANNA, G. R.; RECH, E. L. Basic aspects for choosing crops for recombinant production of therapeutic and industrial molecules. The International Journal of Engineering and Science (IJES), II, v. 7, n. 8, p. 51-56, 2018.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 4 |
Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
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2. |  | CUNHA, N. B. da; LEITE, M. L.; COSTA, L. S. L.; CUNHA, V. A.; DIAS, S. C.; VIANNA, G. R.; RECH, E. L. An overview of the early development of the first genetically engineered crop- derived foods. The International Journal of Engineering and Science (IJES), Series II, v. 8, n. 12, p. 46-50, 2019.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 4 |
Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
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Registros recuperados : 2 | |
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