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Registros recuperados : 1 | |
1. |  | POLICARPO, V. M. N.; BORGES, S. V.; ENDO, E.; CASTRO, F. T. de; DAMICO, A. A.; CAVALCANTI, N. de B. Estabilidade da cor de doces em massa de polpa de umbu (Spondias Tuberosa Arr. Cam.) no estádio de maturação verde. Ciência e Agrotecnologia, Lavras, v. 31, n. 4, p. 1102-1107, jul./ago. 2007. Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
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Registros recuperados : 1 | |
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Registros recuperados : 2 | |
1. |  | RUAS, N. R.; PEREIRA, A. C.; PEREIRA, L. L. S.; GERMANO, C. M.; CUNHA, E. F. F. da; CARVALHO, A. A. de; LAMEIRA, O. A.; PINTO.; BERTOLUCCI, S. K. V. Inhibition of a-Glycosidase by Lippia dulcis Trevir. (Verbenaceae) preparations, quantification of verbascoside, and study of its molecular docking. Chemistry and Biodiversity, v. 20, e202200760, 2023.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 4 |
Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental. |
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2. |  | GERMANO, C. M.; RUAS, N. R.; LAMEIRA, O. A.; RIBEIRO, F. N. S.; ROCHA, T. T.; CARVALHO, A. A. de; ROCHA, J. P. M.; PINTO, J. E. B. P.; BERTOLUCCI, S. K. V. Seasonal variations during two years in the essential oil of Lippia dulcis Trevir., an exotic aromatic of the Amazon. Journal of Essential Oil Research, v. 34, n. 4, p. 352-360, 2022.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 4 |
Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental. |
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Registros recuperados : 2 | |
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Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
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