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Registros recuperados : 3 | |
1. |  | FRESCHI, P.; COSENTINO, E.; PERNA, A.; CARLO, C. Manufacturing of a goat meat fermented sausage. In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON GOATS, 7., 2000, Tours, Poitiers, France. Proceedings... Paris: INRA: IGA: Institut de Elevage, 2000. v. 2, p. 671. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
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3. |  | FRESCHI, P.; COSENTINO, E.; PERNA, A.; CONSENTINO, C. Morphometric aspects of the muscle fibres in Alpine and in Argentata dell'Etna x Alpine' kids slaughtered at the age of 60 days. In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON GOATS, 7., 2000, Tours, Poitiers, France. Proceedings... Paris: INRA: IGA: Institut de Elevage, 2000. v. 2, p. 670. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
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Registros recuperados : 3 | |
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Registros recuperados : 1 | |
1. |  | GUERRA, P. A.; SOUZA, E. H.; MAX, D. A. S.; ROSS, M. L.; VILLALOBOS-OLIVERA, A.; LEDO, C. A. da S.; MARTINEZ-MONTERO, M. E.; SOUZA, F. V. D. Morphoanatomical aspects of the starting material for the improvement of pineapple cryopreservation by the droplet-vitrification technique. Anais da Academia Brasileira de Ciências, v.93, n.1, e20190555, [2021?]Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
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Registros recuperados : 1 | |
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