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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Semiárido. |
Data corrente: |
20/12/2016 |
Data da última atualização: |
21/12/2016 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
NASCIMENTO, A.; SOUZA, J.; COSTA, A.; SANTOS, S.; SILVA, G.; PEREIRA, G. E. |
Afiliação: |
ANTONIO NASCIMENTO; JOYCE SOUZA; AYRLAN COSTA; SABRINA SANTOS; GILDEILZA SILVA; GIULIANO ELIAS PEREIRA, CNPUV / CPATSA. |
Título: |
Characterization of phenolic composition in tropical wines of altitude in the Northeast of Brazil. |
Ano de publicação: |
2016 |
Fonte/Imprenta: |
In: WORLD VINE AND WINE CONGRESS, 39.; GENERAL ASSEMBLY OF THE OIV, 14., 2016, Bento Gonçalves. Vitiviniculture: technological advances to market challenges: abstracts. Bento Gonçalves: International Organisation of Vine and Wine, 2016. |
Descrição Física: |
1 Pen drive. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The objective of this study was to evaluate the phenolic composition of red wines made from grapes cultivated in tropical region of altitude at 1,100 meters, in the Northeast of Brazil. |
Palavras-Chave: |
Composição fenológica; Vinho tinto; Vitivinicultura. |
Thesagro: |
Uva; Vinho; Vitis Vinifera. |
Thesaurus Nal: |
Grapes. |
Categoria do assunto: |
F Plantas e Produtos de Origem Vegetal |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/152074/1/Artigo-7.pdf
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Marc: |
LEADER 01086nam a2200265 a 4500 001 2058974 005 2016-12-21 008 2016 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aNASCIMENTO, A. 245 $aCharacterization of phenolic composition in tropical wines of altitude in the Northeast of Brazil. 260 $aIn: WORLD VINE AND WINE CONGRESS, 39.; GENERAL ASSEMBLY OF THE OIV, 14., 2016, Bento Gonçalves. Vitiviniculture: technological advances to market challenges: abstracts. Bento Gonçalves: International Organisation of Vine and Wine$c2016 300 $c1 Pen drive. 520 $aThe objective of this study was to evaluate the phenolic composition of red wines made from grapes cultivated in tropical region of altitude at 1,100 meters, in the Northeast of Brazil. 650 $aGrapes 650 $aUva 650 $aVinho 650 $aVitis Vinifera 653 $aComposição fenológica 653 $aVinho tinto 653 $aVitivinicultura 700 1 $aSOUZA, J. 700 1 $aCOSTA, A. 700 1 $aSANTOS, S. 700 1 $aSILVA, G. 700 1 $aPEREIRA, G. E.
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Registro original: |
Embrapa Semiárido (CPATSA) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
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Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registros recuperados : 859 | |
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Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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Biblioteca(s): Embrapa Semiárido; Embrapa Uva e Vinho. |
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Biblioteca(s): Embrapa Roraima. |
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Biblioteca(s): Embrapa Semiárido; Embrapa Uva e Vinho. |
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Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado. |
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Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado. |
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Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
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Biblioteca(s): Embrapa Semiárido; Embrapa Uva e Vinho. |
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Biblioteca(s): Embrapa Cerrados. |
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Registros recuperados : 859 | |
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