|
|
Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Meio Norte / UEP-Parnaíba. |
Data corrente: |
02/07/1996 |
Data da última atualização: |
02/07/1996 |
Autoria: |
PEREIRA, F. M. |
Afiliação: |
UNESP. |
Título: |
Factors affecting guava production and quality with special reference to Sao Paulo, Brazil. |
Ano de publicação: |
1990 |
Fonte/Imprenta: |
Acta Horticulturae, n.275, p.103-109, 1990. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The guava (Psidium guajava) adapts well to different environmental conditions. The Brazilian guava industry consists of distinct processing (based on red flesh cultivars) and fresh fruit industries (based predominantly on white fleshed cultivars). The success of the guava industry depends primarily on suitable cultivars, for example the processing "Rica" and "Paluma" cultivars, which have recently been released to the industry, and efficient cultural practices. Various cultural practices which are recommended for each industry, are discussed. |
Palavras-Chave: |
Guava; Production; Quality. |
Thesagro: |
Goiaba; Produção; Qualidade. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 01056naa a2200193 a 4500 001 1077682 005 1996-07-02 008 1990 bl --- 0-- u #d 100 1 $aPEREIRA, F. M. 245 $aFactors affecting guava production and quality with special reference to Sao Paulo, Brazil. 260 $c1990 520 $aThe guava (Psidium guajava) adapts well to different environmental conditions. The Brazilian guava industry consists of distinct processing (based on red flesh cultivars) and fresh fruit industries (based predominantly on white fleshed cultivars). The success of the guava industry depends primarily on suitable cultivars, for example the processing "Rica" and "Paluma" cultivars, which have recently been released to the industry, and efficient cultural practices. Various cultural practices which are recommended for each industry, are discussed. 650 $aGoiaba 650 $aProdução 650 $aQualidade 653 $aGuava 653 $aProduction 653 $aQuality 773 $tActa Horticulturae$gn.275, p.103-109, 1990.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Meio Norte / UEP-Parnaíba (CPAMN-UEPP) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
Voltar
|
|
Registros recuperados : 92 | |
9. | | PEREIRA, F. M.; NACHTIGAL, J. C. Melhoramento genético da goiabeira. In: NATALE, W.; ROZANE, D. E.; SOUZA, H. A. de; AMORIM, D. A. de. (Ed.). Cultura da goiaba: do plantio à comercialização. Jaboticabal: UNESP-FCAV, 2009. v. 2 cap. 15, p. 371- 398.Tipo: Capítulo em Livro Técnico-Científico |
Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado. |
| |
Registros recuperados : 92 | |
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|