Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
Data corrente: |
25/11/2002 |
Data da última atualização: |
25/11/2002 |
Autoria: |
ROSENTHAL, A.; DELIZA, R.; PASCHOALINO, J. E. |
Título: |
Quality effects of the blanching operation on canned sweet corn of the shrunken variety. |
Ano de publicação: |
1991 |
Fonte/Imprenta: |
In: WORLD CONGRESS OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 8. 1991, Toronto. Program and Abstracts... Toronto, 1991. p. 288. |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
Produto desidratado. |
Thesagro: |
Milho Doce. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00536naa a2200157 a 4500 001 1414496 005 2002-11-25 008 1991 bl --- 0-- u #d 100 1 $aROSENTHAL, A. 245 $aQuality effects of the blanching operation on canned sweet corn of the shrunken variety. 260 $c1991 650 $aMilho Doce 653 $aProduto desidratado 700 1 $aDELIZA, R. 700 1 $aPASCHOALINO, J. E. 773 $tIn: WORLD CONGRESS OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 8. 1991, Toronto. Program and Abstracts... Toronto, 1991. p. 288.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA) |
|