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Registros recuperados : 1 | |
1. |  | OSBORNE, O. G.; DOBREVA, M. P.; PAPADOPULOS, A. S. T.; MOURA, M. S. B. de; BRUNELLO, A. T.; QUEIROZ, L. P. de; PENNINGTON, R. T.; LLOYD, J.; SAVOLAINEN, V. Mapping the root systems of individual trees in a natural community using genotyping-by-sequencing. New Phytologist, v. 238, n. 3, p. 1305-1317, 2023. Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
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1. |  | KRUGER, J. F.; SIMONAGGIO, D.; KIST, N. L.; BOCKEL, W. J. Caracterização físico-química de farinha de resíduos da indústria do vinho da Serra Gaúcha. Cadernos de Ciência & Tecnologia, Brasília, DF, v. 35, n. 3, p. 471-484, set./dez. 2018 Título em inglês: Physicochemical characterization of flour from by-products of the wine industry from Serra Gaúcha.Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
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