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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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1.Imagem marcado/desmarcadoZILLER, S. R.; PANZERI, C. G.; MASCHIO, W.; BAGGIO, A. Fitossociologia de sub-bosque de dez bracatingais (Mimosa scabrella Bentham) na regiao metropolitana de Curitiba, estado do Parana. In: INTERNATIONAL CONGRESS AND EXHIBITION ON FOREST=CONGRESSO E EXPOSIÇÃO INTERNACIONAL SOBRE FLORESTAS, 5., 1999, Curitiba. Forest 99: [resumos]. Rio de Janeiro: BIOSFERA, 1999. 1 CD ROM.

Biblioteca(s): Embrapa Florestas.

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2.Imagem marcado/desmarcadoPANZERI, C. G.; REZENDE, L. S.; COMPIANI, M.; REIS, V. L. (org.). Formação continuada de professores em educação ambiental: uma proposta metodológica. Rio Branco, AC: SOS Amazônia, 2007. 106 p.

Biblioteca(s): Embrapa Acre.

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3.Imagem marcado/desmarcadoZILLER, S. R.; PANZERI, C. G.; CURCIO, G. R.; RACHWAL, M. F. G; MASCHIO, W. Resultados fitossociologicos de floresta ombrofila densa submontana, localidade de Serra Negra, municipio de Guaraquecaba, Parana. In: CONGRESSO NACIONAL DE BOTANICA, 50., 1999, Blumenau. Programa e resumos. Blumenau: Sociedade Botanica do Brasil / Universidade Regional de Blumenau, 1999. p.259. Resumo.

Biblioteca(s): Embrapa Florestas.

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4.Imagem marcado/desmarcadoZILLER, S. R.; PANZERI, C. G.; CURCIO, G. R.; RACHWAL, M. F. G.; MASCHIO, W. Levantamento fitossociológico em Floresta Ombrófila Densa Submontana, Município de Guaraqueçaba, localidade de Serra Negra, Paraná. In: INTERNATIONAL CONGRESS AND EXHIBITION ON FOREST, 5., 1999, Curitiba. Forest 99: [resumos]. Rio de Janeiro: BIOSFERA, 1999. 1 CD-ROM. Autoria bilíngue: CONGRESSO E EXPOSICAO INTERNACIONAL SOBRE FLORESTAS, 5., 1999, Curitiba.

Biblioteca(s): Embrapa Florestas.

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5.Imagem marcado/desmarcadoZILLER, S. R.; RIBASKI, J.; NEVES, E. J. M.; WISNIEWSKI, C.; CURCIO, G. R.; RACHWAL, M. F. G.; MARTINS, C. M.; SOUZA, S. L. de; PANZERI, C. G.; MASCHIO, W. Relacao entre serapilheira acumulada, caracteristicas fitossociologicas e pedologicas em quatro capoeiras de bracatinga (Mimosa scabrella Bentham) na regiao metropolitana de Curitiba-PR. Arquivos de Biologia e Tecnologia, Curitiba, v. 39, n. 4, p. 911-921, dez. 1996.

Biblioteca(s): Embrapa Florestas; Embrapa Semiárido.

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Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Gado de Leite.
Data corrente:  15/08/2021
Data da última atualização:  15/08/2021
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Circulação/Nível:  B - 1
Autoria:  LOPES, F. C. F.; RIBEIRO, C. G. S.; RODRIGUEZ, N. M.; GAMA, M. A. S. da; MORENZ, M. J. F.
Afiliação:  FERNANDO CESAR FERRAZ LOPES, CNPGL; CARLOS GUSTAVO SANTOS RIBEIRO, Instituto Federal de Educação, Ciência e Tecnologia; NORBERTO MARIO RODRIGUEZ, Universidade Federal de Minas Gerais; MARCO ANTONIO SUNDFELD DA GAMA, CNPGL; MIRTON JOSE FROTA MORENZ, CNPGL.
Título:  Milk fatty acid composition in Holstein x Gyr dairy cows fed chopped elephantgrass-based diets containing two types of sunflower oil associated with two methods of concentrate feeding.
Ano de publicação:  2020
Fonte/Imprenta:  Semina: Ciências Agrárias, v. 41, n. 6, p. 2759-2778, nov./dez. 2020.
DOI:  https://doi.org/10.5433/1679-0359.2020v41n6p2759
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Two experiments were carried out in a 2 x 2 factorial arrangement with the objective of evaluating two methods of concentrate feeding for Holstein x Gyr cows fed 600 g kg-1 chopped elephantgrass-based diets supplemented at 45 g kg-1 DM with two types of sunflower oil (SO). The types of SO differed in the levels of oleic and linoleic fatty acids (FAs): high oleic/low linoleic acid ? HO (73 and 10 g 100 g-1 FA, respectively) and medium oleic/medium linoleic acid ? MO (43 and 34 g 100 g-1 FA, respectively). The concentrates containing HO SO or MO SO were supplied separately from the forage twice a day after the two milkings (TAD) or as part of a total mixed ration (TMR). In Experiment 1, a 4 x 4 Latin square design was used to evaluate the ruminal fermentation and degradation parameters in four rumen-cannulated cows (430±39 kg; 79±20 days in milk; 16.4±3.1 kg day-1 of milk). In Experiment 2, a randomized block design was used to evaluate the nutrient intake, plasma contents of metabolites and FAs, milk yield and composition, and FA profile of milk fat in 32 cows (444±84 kg; 75±31 days in milk; 15.4±4.8 kg day-1 of milk). The results were analyzed by mixed models (P < 0.05). The TMR diets promoted higher nutrient intake and rumen fermentation (higher ammonia N, acetate, propionate and total volatile FA contents) without affecting milk, fat, protein and lactose yields. TAD-fed cows presented higher feed efficiency and produced milk fat with a more nutritionally desirable FA compo... Mostrar Tudo
Palavras-Chave:  Ácido oleico; Ácido rumênico; Óleo de girassol; TMR.
Thesagro:  Ácido Graxo; Ácido Linoléico; Capim Elefante; Gado Gir; Gado Holandês; Gado Leiteiro; Leite; Pennisetum Purpureum.
Categoria do assunto:  L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/225182/1/Milk-fatty.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Gado de Leite (CNPGL)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CNPGL25211 - 1UPCAP - DD
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