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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Caprinos e Ovinos.
Data corrente:  02/02/2016
Data da última atualização:  02/02/2016
Autoria:  RAI, G. S.; PANDEY, M. D.
Título:  Gastro-intestinal tract of goat capacities and the nature of digesta.
Ano de publicação:  1982
Fonte/Imprenta:  In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON GOAT PRODUCTION AND DISEASE, 3., 1982, Tucson. Proceedings... Scottsdale: Dairy Goat Journal, 1982. p. 308.
ISBN:  0930848179.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Volume of reticulo-rumen constituted 88.31, omasum 2.09, and abomasum 9.59 percent of the total stomach volume of 12 adult Barbari goats. Caecum represented 5.92 percent. These stomachs formed 53.12 and intestines 44.02 percent of the total wet tissue. Total clean weight of G.I. tract was 7.38 percent of live weight, whereas compound stomachs formed 3.92 percent and reticulo-rumen 2.92 percent. Stomach compartments retained 72.25 and 70.25 and intestine 27.75 and 29.75 percent of the wet and dry matter of the G.I. tract. Total wet and dry matter contents were 17.65 and 2.61 percent of body weight. Total intestinal length was 34.454 times that of body length. Reticulo-rumen, caecum and proximal colon were main sites of microbial digestion and practically no fermentation occurred in the abomasum. On a dry and organic matter basis, the relative TVFA concentration (percent of reticulo-rumen concentration) was 30.40 and 30.64; 6.15 and 6.51; 18.63 and 19.57; 42.64 and 47.55; 45.50 and 50.62 in the omasum, abomasum, small intestine, caecum and proximal colon respectively. The pH in the reticulo-rumen was 5.86. A steep decline in pH was noted in the abomasum. From abomasum onwards the pH rose alkaline in the small intestine (7.758), while pH in caecum and proximal colon was 7.03 and 6.94. The relative percentage of N-fractions, dry matter and ash in the digesta expressed as percent of reticulo-rumen concentration were; total-N 120.25, 85.22, 134.54, 111.53, 117.91; NH3-N 86.02, 78.... Mostrar Tudo
Palavras-Chave:  Peso corporal.
Thesagro:  Aparelho digestivo; Caprino.
Thesaurus Nal:  Body weight; Digestive system; Goats.
Categoria do assunto:  L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Caprinos e Ovinos (CNPC)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPC29923 - 1ADDPL - PP636.39I61p2006.02863
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1.Imagem marcado/desmarcadoFROENICKE, L.; PANDEY, M.; UPADHYAYA, H.; MORETZSOHN, M. de C.; GUIMARAES, P. M.; BERTIOLI, S. C. de M. L.; VARSHNEY, R. K.; BERTIOLI, D. J.; MICHELMORE, R. W. Towards ultra-dense genetic maps of peanut generated by sequencing diploid and tetraploid RIL populations and a peanut diversity panel. In: INTERNATIONAL CONFERENCE OF THE PEANUT RESEARCH COMMUNITY ON ADVANCES IN ARACHIS THROUGH GENOMICS AND BIOTECNOLOGY, 5., 2011, Brasília, DF. Book of abstracts... Brasília, DF: Embrapa Genetic Researces and Biotecnology, 2011. p. 57
Tipo: Resumo em Anais de Congresso
Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia.
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2.Imagem marcado/desmarcadoPANDEY, M. K.; MONYO, E.; OZIAS AKINS, P.; LIANG, X.; GUIMARAES, P. M.; NIGAM, S. N.; UPADHYAYA, H. D.; JANILA, P.; ZHANG, X.; GUO, B.; COOK, D. R.; BERTIOLI, D. J.; MICHELMORE, R.; VARSHNEY, R. K. Advances in Arachis genomics for peanut improvement. Biotechnology Advances, V. 30, P. 639-651, 2012.
Tipo: Artigo em Periódico IndexadoCirculação/Nível: A - 1
Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia.
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3.Imagem marcado/desmarcadoSHIRASAWA, K.; BERTIOLI, D. J.; VARSHNEY, R. K.; MORETZSOHN, M. de C.; BERTIOLI, S. C. de M. L.; THUDI, M.; PANDEY, M. K.; RAMI, J. F.; FONCÉKA, D.; GOWDA, M. V. C.; QIN, H.; GUO, B.; YANBIN, H.; XUANQIANG, L.; HIRAKAWA, H.; TABATA, S.; ISOBE, S. Integrated consensus map of cultivated peanut and wild relatives reveals structures of the A and B genomes of Arachis and divergence of the legume genomes. DNA Research, V. 20, P. 173-184, 2013.
Tipo: Artigo em Periódico IndexadoCirculação/Nível: A - 1
Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia.
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4.Imagem marcado/desmarcadoGAUTAMI, B.; FONCÉKA, D.; PANDEY, M. K.; MORETZSOHN, M. de C.; SUJAY, V.; QIN, H.; YANBIN, H.; FAYE, I.; XIAOPING, C.; PRAKASH, A. B.; SHAH, T. M.; GOWDA, M. V. C.; NIGAM, S. N.; XUANQIANG, L.; HOISINGTON, D. A.; GUO, B.; BERTIOLI, D. J.; RAMI, J. F.; VARSHNEY, R. K. An international reference consensus genetic map with 897 Marker Loci based on 11 mapping populations for tetraploid groundnut (Arachis hypogaea L.). Plos One, v. 7, n. 7, e41213, 2012. (Open Acess)
Tipo: Artigo em Periódico IndexadoCirculação/Nível: A - 1
Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia.
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5.Imagem marcado/desmarcadoBERTIOLI, D. J.; JENKINS, J.; CLEVENGER, J.; DUDCHENKO, O.; GAO, D.; SEIJO, G.; LEAL-BERTIOLI, S. C. M.; REN, L.; FARMER, A. D.; PANDEY, M. K.; SAMOLUK, S. S.; ABERNATHY, B.; AGARWAL, G.; BALLÉN-TABORDA, C.; CAMERON, C.; CAMPBELL, J.; CHAVARRO, C.; CHITIKINENI, A.; CHU, Y.; DASH, S.; BAIDOURI, M. E.; GUO, B.; HUANG, W.; KIM, K. D.; KORANI, W.; LANCIANO, S.; LUI, C. G.; MIROUZE, M.; MORETZSOHN, M. C.; PHAM, M.; SHIN, J. H.; SHIRASAWA, K.; SINHAROY, S.; SREEDASYAM, A.; WEEKS, N. T.; ZHANG, X.; ZHENG, Z.; SUN, Z.; FROENICKE, L.; AIDEN, E. L.; MICHELMORE, R.; VARSHNEY, R. K.; HOLBROOK, C. C.; CANNON, E. K. S.; SCHEFFLER, B. E.; GRIMWOOD, J.; OZIAS-AKINS, P.; CANNON, S. B.; JACKSON, S. A.; SCHMUTZ, J. The genome sequence of segmental allotetraploid peanut Arachis hypogaea. Nature Genetics, v. 51, n. 5, p. 877-884, 2019.
Tipo: Artigo em Periódico IndexadoCirculação/Nível: A - 1
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