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| Registros recuperados : 13 | |
| 2. |  | OZORIO, L.; SILVA, C. M.; CABRAL, L. M. C.; JARDIN, J.; BOUDRY, G.; DUPON, D. The Influence of Peptidases in Intestinal Brush Border Membranes on the Absorption of Oligopeptides from Whey Protein Hydrolysate: An Ex Vivo Study Using an Ussing Chamber. Foods, v. 9, n. 10, 1415, 2020. p. 1-15. Financiamento: Fundação Carlos Chagas Filho; Fundação de Amparo a Pesquisa do Estado do Rio de Janeiro (FAPERJ); E-26/110.698/201; Conselho Nacional de Desenvolvimento Científico e Tecnológico (CNPq); Coordenação de Aperfeiçoamento de...| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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| 3. |  | OZORIO, L.; MATSUBARA, N. K.; SILVA-SANTOS, J. E. da; SILVA, C. M.; CABRAL, L. M. C.; DUPONT, D. Gastrointestinal digestion enhances the vasorelaxant activity of a whey hydrolysate. In: SIMPÓSIO DE ALIMENTOS E NUTRIÇÃO, 4., 2019, Rio de Janeiro. Sustentabilidade e inovação na ciência dos alimentos: impactos na bioeconomia: caderno de resumos. Rio de Janeiro: UNIRIO, 2019. p. 21. SIAN. 17 e 18 de junho de 2019. Oral. R011.| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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| 4. |  | SOARES, A. G.; FONSECA, M. J. de O.; NASCIMENTO JUNIOR, B. B. do; OZORIO, L. P.; REZENDE, C. M. Avaliação das características físico-químicas das bananas 'Prata' e 'Nanicão' ao longo do amadurecimento. In: SIMPÓSIO BRASILEIRO DE PÓS-COLHEITA DE FRUTAS, HORTALIÇAS E FLORES, 2., 2007, Viçosa, MG. Palestras e resumos... Viçosa, MG: Universidade Federal de Viçosa, 2007. p. 252.| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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| 5. |  | NASCIMENTO JUNIOR, B. B. do; OZORIO, L. P.; REZENDE, C. M.; SOARES, A. G.; FONSECA, M. J. de O. Diferenças entre bananas de cultivares Prata e Nanicão ao longo do amadurecimento: características físico-químicas e compostos voláteis. Ciência e Tecnologia de Alimentos, Campinas, v. 28, n. 3, p. 649-658, jul./set. 2008.| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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| 7. |  | OZORIO, L.; PEREIRA, N. R.; SILVA-SANTOS, J. E.; SANTA-BRIGIDA, A. I.; SILVA, C. M.; CABRAL, L. M. C. Optimizing the development of an anthypertensive whey hydrolysate in semi-pilot scale. In: EEFOST INTERNATIONAL CONFERENCE, 32., 2018, France. Development innovate food structures & functionalities through process & reformulation to satisfy consumer needs & expectations. France, 2018. 1 p.| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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| 8. |  | OZORIO, L.; MATSUBARA, N. K.; SILVA-SANTOS, J. E. DA; HENRY, G.; LE GOUAR, Y.; JARDIN, J.; SILVA, C. M.; CABRAL, L. M. C.; DUPONT, D. Gastrointestinal digestion enhances the endothelium-dependent vasodilation of a whey hydrolysate in rat aortic rings. Food Research International, n. 133, 109188, 2020. 8 p.| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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| 11. |  | REGUFFE, B. B.; OZORIO, L.; ANTUNES, A. B.; BRIGIDA, A. I. S.; SILVA, C. M.; AZEVEDO, T. de L.; ROSA, J. S. da. Ultrasonic-assisted enzymatic hydrolysis of tilapia mechanically separated meat. In: SIMPÓSIO NACIONAL DE BIOPROCESSOS, 21.; SIMPÓSIO DE HIDRÓLISE ENZIMÁTICA DE BIOMASSA, 12., 2017, Aracaju, SE. [Proceedings ...]. São Paulo: Associação Brasileira de Engenharia Química, 2017. SINAFERM; SHEB. 3 a 6 de setembro. Seção Trabalhos. Ref. 56228.| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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| 12. |  | OZORIO, L.; SILVA, L. P. da; PRATES, M. V.; BLOCH JUNIOR, C.; TAKEITI, C. Y.; GOMES, D. M.; SANTOS, J. E. DA S.; DELIZA, R.; BRIGIDA, A. I. S.; FURTADO, A. A. L.; SILVA, C. M.; CABRAL, L. M. C. Whey hydrolysate-based ingredient with dual functionality: from production to consumer's evaluation. Food Research International, Amsterdam, v. 122, p. 123-128, Aug. 2019.| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
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| 13. |  | OZORIO, L.; SILVA, L. P. da; PRATES, M. V.; BLOCH JUNIOR, C.; TAKEITI, C. Y.; GOMES, D. M.; SILVA-SANTOS, J. E. da; DELIZA, R.; BRIGIDA, A. I. S.; FURTADO, A. A. L.; SILVA, C. M.; CABRAL, L. M. C. Whey hydrolysate-based ingredient with dual functionality: from production to consumer's evaluation. Food Research International, v. 122, p. 123-128, 2019. Na publicação: Luciano P. Silva, Carlos Bloch Jr., Angela Furtado.| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos; Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
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| Registros recuperados : 13 | |
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| Registros recuperados : 4 | |
| 1. |  | WOFSY, S.; HAYEK, M.; SALESKA, S.; LONGO, M.; MOORCROFT, P.; MUNGER, J.; RESTREPO-COUPE, N.; WIEDEMANN, K.; SILVA, R. da; CAMARGO, P.; COSME, R.; ALVES, L. Response of Amazonian tropical forests to short- and long-term climatic variations. In: AGU FALL MEETING, 2014, San Francisco. [Proceedings]. [San Francisco]: AGU, 2014.| Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
| Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental. |
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| 2. |  | RESTREPO-COUPE, N.; LEVINE, N. M.; CHRISTOFFERSEN, B. O.; ALBERT, L. P.; WU, J.; COSTA, M. H.; GALBRAITH, D.; IMBUZEIRO, H.; MARTINS, G.; ARAUJO, A. C. da; MALHI, Y. S.; ZENG, X.; MOORCROFT, P.; SALESKA, S. R. Do dynamic global vegetation models capture the seasonality of carbon fluxes in the Amazon basin? A data-model intercomparison. Global Change Biology, v. 23, n. 1, p. 191-208, Jan. 2017.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
| Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental. |
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| 3. |  | POWELL, T. I.; GALBRAITH, D. R.; CHRISTOFFERSEN, B. O.; HARPER, A.; IMBUZEIRO, H. M. A.; ROWLAND, L.; ALMEIDA, S.; BRANDO, P. M.; COSTA, A. C. L. da; COSTA, M. H.; LEVINE, N. M.; MALHI, Y.; SALESKA, S. R.; SOTTA, E.; WILLIAMS, M.; MEIR, P.; MOORCROFT, P. R. Confronting model predictions of carbon fluxes with measurements of Amazon forests subjected to experimental drought. New Phytologist, Cambridge, Jul. 2013.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
| Biblioteca(s): Embrapa Amapá. |
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| 4. |  | RESTREPO-COUPE, N.; ALBERT, L. P.; LONGO, M.; BAKER, I.; LEVINE, N. M.; MERCADO, L. M.; ARAUJO, A. C. de; CHRISTOFFERSEN, B. O.; COSTA, M. H.; FITZJARRALD, D. R.; GALBRAITH, D.; IMBUZEIRO, H.; MALHI, Y.; RANDOW, C. von; ZENG, X.; MOORCROFT, P.; SALESKA, S. R. Understanding water and energy fluxes in the Amazonia: Lessons from an observation-model intercomparison. Global Change Biology, v. 27, n. 9, p. 1802-1819, 2021.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
| Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental. |
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| Registros recuperados : 4 | |
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