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Registros recuperados : 3 | |
3. |  | OTOO, J. A.; DIXON, A. G. O.; ASIEDU, R.; OKEKE, J. E.; MAROYA, G. N.; TOUGNON, K.; OKOLI, O. O.; TETTEH, J. P.; HAHN, S. K. Genotype X environment interaction studies with cassava. Wageningen, Netherlands: ISTRC, 1994. p.146-148 In: Symposium of the International Society for Tropical Root Crops, 9, 1991, Held at Accra, Ghana. Proceedings... Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
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Registros recuperados : 3 | |
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Registros recuperados : 2 | |
1. |  | SILVA, W. T. L. DA; HANEDA, R. N.; NOVAES, A. P. DE; MILORI, D. M. P.; MARTIN-NETO, L. SIMÕES, M. L.; FIALHO, L. L.; CAMPOS, J. B. DE; ANDERAÓS NETO, N.; NAJM FILHO, M.; ALMEIDA, L. C. P. DE; SILVEIRA, D. Humidification degree of fermentated urban residues determined by chemical and spectroscopic methods. In: INTERNATIONAL MEETING OF INTERNATIONAL HUMIC SUBSTANCES SOCIETY. -- IHSS, 12, São Pedro, SP, 2004. Humic substances and soil and water environment. Abstracts...[São Carlos], SP: Embrapa Instrumentação Agropecuária, 2004. p. 107. O nome correto de um dos autores é MILORI, D. M. B. P.Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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2. |  | SILVA, W. T. L. da; HANEDA, R. N.; NOVAES, A. P. de; SIMOES, M. L.; FIALHO, L. L.; MILORI, D. M. B. P.; MARTIN-NETO, L.; CAMPOS, J. B. de ANDERÁOS NETO, N.; NAJM FILHO, M.; ALMEIDA, L. C. P. de; SILVEIRA, D. Humification degree of fermentated urban residues determined by chemical and spectroscopic methods. In: MARTIN-NETO, L.; MILORI, D.M.B.P.; SILVA, W.T.L. (Ed.). Humic substances and soil and water environment: International Meeting of IHSS, 12. São Carlos : Embrapa Instrumentação Agropecuária, 2004. p. 550-553. CLASSIFICAÇÃO CDD: 630Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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Registros recuperados : 2 | |
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