|
|
Registros recuperados : 2 | |
1. |  | SANUDO, C.; CAMPO, M. M.; SIERRA, I.; MARIA, G. A.; OLLETA, J. L.; SANTOLARIA, P. Breed effect on carcass and meat quality of suckling lambs. Meat Science, v.46, n.4, p.357-365, 1997. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
|   |
2. |  | SAÑUDO, C.; SIERRA, I.; OLLETA, J. L.; MARTIN, L.; CAMPO, M. M.; SANTOLARIA, P.; WOOD, J. D.; NUTE, G. R. Influence of weaning on carcass quality, fatty acid composition and meat quality in intensive lamb production systems. Animal Science, v. 66, n. 1, p. 175-187, Feb.1998. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
|    |
Registros recuperados : 2 | |
|
|
Registros recuperados : 2 | |
2. |  | MONTEIRO, D. A.; FONSECA. E. da S.; RODRIGUES, R. de A. R.; SILVA, J. J. N. da; SILVA, E. P. da; BALIEIRO, F. de C.; ALVES, B. J. R.; RACHID, C. T. C. da C. Structural and functional shifts of soil prokaryotic community due to Eucalyptus plantation and rotation phase. Scientific Reports, v. 10, 9075, 2020.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia. |
|   |
Registros recuperados : 2 | |
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|