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Registros recuperados : 3 | |
2. |  | PESSENDA, L. C. R.; GOUVEIA, S. E. M.; LEDRU, M. P.; ARAVENA, R.; RICARDI-BRANCO, F. S.; BENDASSOLLI, J. A.; RIBEIRO, A. S.; SAIA, S. E. M. G.; SIFEDDINE, A.; MENOR, E. de A.; OLIVEIRA, S. M. B. de; CORDEIRO, R. C.; FREITAS, A. M. de M.; BOULET, R. : FILIZOLA, H. F.; FILIZOLA, H. F. Interdisciplinary paleovegetation study in the Fernando de Noronha Island (Pernambuco State), northeastern Brazil. Anais da Academia Brasileira de Ciências, v. 80, n. 4, p. 1-15, 2008. Biblioteca(s): Embrapa Meio Ambiente. |
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3. |  | GOUVEIA, S. E. M.; PESSENDA, L. C. R.; ARAVENA, R.; LEDRU, M. P.; SIFEDDINE, A.; RICARDI-BRANCO, F.; CORDEIRO, R. C.; MENOR, E. A.; SAIA, S. E. M. G.; OLIVEIRA, S. M. B.; BENDASSOLLI, J. A.; RIBEIRO, A. S.; FREITAS, A. M. M.; BOULET, R.; FILIZOLA, H. F. Vegetation and climate changes in the northeastern region of Brazil during late pleistocene and holocene. In: INTERNATIONAL RADIOCARBON CONFERENCE, 19., 2006, Oxford, Inglaterra. Abstracts & programme. Oxford, Inglaterra: University of Oxford, 2006. p. 263-264. Biblioteca(s): Embrapa Meio Ambiente. |
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Registros recuperados : 3 | |
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Registros recuperados : 3 | |
1. |  | GOMES, M. J. C.; LIMA, S. L. S.; ALVES, N. E. G.; ASSIS, A.; MOREIRA, M. E. C.; TOLEDO, R. C. L.; ROSA, C. O. B.; TEIXEIRA, O. R.; BASSINELLO, P. Z.; MEJÍA, E. G. de; MARTINO, H. S. D. Common bean protein hydrolysate modulates lipid metabolism and prevents endothelial dysfunction in BALB/c mice fed an atherogenic diet. Nutrition, Metabolism & Cardiovascular Diseases, v. 30, n. 1, p. 141-150, Jan. 2020.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Arroz e Feijão. |
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2. |  | ALVES, N. E. G.; GOMES, M. J. C.; VASCONCELOS, C. M.; LIMA, A. C.; LIMA, S. L. S. DE; BRITO, E. S. de; BASSINELLO, P. Z.; MARTINO, H. S. D. Six months under uncontrolled relative humidity and room temperature changes technological characteristics and maintains the physicochemical and functional properties of carioca beans (Phaseolus vulgaris L.). Food Chemistry, v. 342, 128390, 2021.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical; Embrapa Arroz e Feijão. |
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3. |  | LIMA, S. L. S. de; GOMES, M. J. C.; SILVA, B. P. da; ALVES, N. E. G.; TOLEDO, R. C. L.; THEODORO, J. M. V.; MOREIRA, M. E. de C.; BENTO, J. A. C.; BASSINELLO, P. Z.; MATTA, S. L. P. da; GONZALEZ DE MEJÍA, E.; MARTINO, H. S. D. Whole flour and protein hydrolysate from common beans reduce the inflammation in BALB/c mice fed with high fat high cholesterol diet. Food Research International, v. 122, p. 330-339, Aug. 2019.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Arroz e Feijão. |
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Registros recuperados : 3 | |
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