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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Arroz e Feijão. |
Data corrente: |
03/03/1998 |
Data da última atualização: |
08/11/2006 |
Autoria: |
WUTKE, E. B.; PINZAN, N. R.; SANNAZZARO, A. M.; BERTI, A. J.; OLIVEIRA, S. H. F. de; EICHEL, O. A. C.; YAZBEK JUNIOR, W. |
Título: |
Feijão: regimento interno do sistema de avaliação e recomendação de cultivares de feijoeiro para o Estado de São Paulo. |
Ano de publicação: |
1997 |
Fonte/Imprenta: |
Campinas: Instituto Agronômico, 1997. |
Páginas: |
7 p. |
Série: |
(IAC. Documentos, 57). |
Idioma: |
Português |
Conteúdo: |
Esse regimento interno foi elaborado para normatizar os ensaios desenvolvidos em cooperação interinstitucional, visando fornecer subsídios para a recomendação de cultivares de feijoeiro no Estado de São Paulo. |
Palavras-Chave: |
Avaliação; Cultivar; Interno; Recomendação; Regimento; São Paulo. |
Thesagro: |
Feijão; Phaseolus Vulgaris. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 01057nam a2200301 a 4500 001 1204619 005 2006-11-08 008 1997 bl uuuu u0uu1 u #d 100 1 $aWUTKE, E. B. 245 $aFeijão$bregimento interno do sistema de avaliação e recomendação de cultivares de feijoeiro para o Estado de São Paulo. 260 $aCampinas: Instituto Agronômico$c1997 300 $a7 p. 490 $a(IAC. Documentos, 57). 520 $aEsse regimento interno foi elaborado para normatizar os ensaios desenvolvidos em cooperação interinstitucional, visando fornecer subsídios para a recomendação de cultivares de feijoeiro no Estado de São Paulo. 650 $aFeijão 650 $aPhaseolus Vulgaris 653 $aAvaliação 653 $aCultivar 653 $aInterno 653 $aRecomendação 653 $aRegimento 653 $aSão Paulo 700 1 $aPINZAN, N. R. 700 1 $aSANNAZZARO, A. M. 700 1 $aBERTI, A. J. 700 1 $aOLIVEIRA, S. H. F. de 700 1 $aEICHEL, O. A. C. 700 1 $aYAZBEK JUNIOR, W.
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Registro original: |
Embrapa Arroz e Feijão (CNPAF) |
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Biblioteca |
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Classificação |
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Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Semiárido; Embrapa Uva e Vinho. |
Data corrente: |
02/12/2011 |
Data da última atualização: |
29/08/2023 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
SILVA, G. G.; OLIVEIRA, V. de S.; NASCIMENTO, R. L.; ARAÚJO, A. J. de B; OLIVEIRA, J. B. de; BIASOTO, A. C. T.; BORGES, R. M. E.; PEREIRA, G. E. |
Afiliação: |
ALINE TELLES BIASOTO MARQUES, CPATSA; RITA MERCIA ESTIGARRIBIA BORGES, CPATSA; GIULIANO ELIAS PEREIRA, CNPUV / CPATSA. |
Título: |
Influence of harvest date and rootstock on physico-chemical characteristics of grape juices elaborated in tropical semi-arid region of Brazil. |
Ano de publicação: |
2011 |
Fonte/Imprenta: |
In: INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON TROPICAL WINE, 3., 2011, Chiang Mai, Thailand. Proceedings... Chiang Mai: Rajamangala University of Technology Lanna Doi Saket, 2011. |
Páginas: |
p. 37. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Fruit juices are products defined as liquids obtained by extraction of ripe fruit, by means of adequate technological processes. The climate, through elements of air temperature, rainfalI, solar radiation and relative humidity, can influence strongly the phenological phases of the vines, consequent1y the development and growth ofthe plants. In the tropical semi-arid region ofNortheast Brazil, vines can develop alI the time, because the c1imate provides a high mean temperature, solar radiation and water availability for irrigation and grapes present different chemical characteristics according to the harvest date. The vigor of the rootstock can strongly influence the vine growth and grape quality. |
Palavras-Chave: |
Brasil; Caracterização; Composição fenólica; Porta-enxerto; Região Semiarida; Região tropical; Vale do São Francisco; Vinho tropical. |
Thesagro: |
Análise química; Porta enxerto; Suco; Uva. |
Thesaurus NAL: |
Chemical analysis; Grapes; Phenolic compounds; viticulture; Wines. |
Categoria do assunto: |
F Plantas e Produtos de Origem Vegetal |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/75364/1/Aline3.pdf
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/doc/908241/1/ID13492.pdf
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Marc: |
LEADER 02005nam a2200409 a 4500 001 1945930 005 2023-08-29 008 2011 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aSILVA, G. G. 245 $aInfluence of harvest date and rootstock on physico-chemical characteristics of grape juices elaborated in tropical semi-arid region of Brazil.$h[electronic resource] 260 $aIn: INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON TROPICAL WINE, 3., 2011, Chiang Mai, Thailand. Proceedings... Chiang Mai: Rajamangala University of Technology Lanna Doi Saket$c2011 300 $ap. 37. 520 $aFruit juices are products defined as liquids obtained by extraction of ripe fruit, by means of adequate technological processes. The climate, through elements of air temperature, rainfalI, solar radiation and relative humidity, can influence strongly the phenological phases of the vines, consequent1y the development and growth ofthe plants. In the tropical semi-arid region ofNortheast Brazil, vines can develop alI the time, because the c1imate provides a high mean temperature, solar radiation and water availability for irrigation and grapes present different chemical characteristics according to the harvest date. The vigor of the rootstock can strongly influence the vine growth and grape quality. 650 $aChemical analysis 650 $aGrapes 650 $aPhenolic compounds 650 $aviticulture 650 $aWines 650 $aAnálise química 650 $aPorta enxerto 650 $aSuco 650 $aUva 653 $aBrasil 653 $aCaracterização 653 $aComposição fenólica 653 $aPorta-enxerto 653 $aRegião Semiarida 653 $aRegião tropical 653 $aVale do São Francisco 653 $aVinho tropical 700 1 $aOLIVEIRA, V. de S. 700 1 $aNASCIMENTO, R. L. 700 1 $aARAÚJO, A. J. de B 700 1 $aOLIVEIRA, J. B. de 700 1 $aBIASOTO, A. C. T. 700 1 $aBORGES, R. M. E. 700 1 $aPEREIRA, G. E.
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Registro original: |
Embrapa Semiárido (CPATSA) |
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