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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Clima Temperado. |
Data corrente: |
03/12/2020 |
Data da última atualização: |
03/12/2020 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Autoria: |
PEREIRA, E. dos S.; VINHOLES, J. R.; CAMARGO, T. M.; NORA, F. R.; CRIZEL, R. L.; CHAVES, F.; NORA, L.; VIZZOTTO, M. |
Afiliação: |
ELISA DOS SANTOS PEREIRA, UFPEL; JULIANA ROCHA VINHOLES, EMBRAPA CLIMA TEMPERADO; TAIANE MOTA CAMARGO, UFPEL; FABIANA ROOS NORA, UFPEL; ROSANE LOPES CRIZEL, UFPEL; FÁBIO CHAVES, UFPEL; LEONARDO NORA, UFPEL; MARCIA VIZZOTTO, CPACT. |
Título: |
Characterization of araçá fruits (Psidium cattleianum Sabine): Phenolic composition, antioxidant activity and inhibition of a-amylase and a-glucosidase. |
Ano de publicação: |
2020 |
Fonte/Imprenta: |
Food Bioscience, v. 37, 100665, Oct. 2020. |
ISSN: |
2212-4292 |
DOI: |
doi.org/10.1016/j.fbio.2020.100665 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
This study evaluated the potential of araçá phenolic fractions to inhibit the activity of ?-glucosidase and ?-amylase and related it to their phenolic composition. |
Thesagro: |
Antioxidante; Araçá; Composto Fenólico. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/218678/1/Characterization-of-araca-fruits.pdf
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Marc: |
LEADER 00985naa a2200265 a 4500 001 2127570 005 2020-12-03 008 2020 bl uuuu u00u1 u #d 022 $a2212-4292 024 7 $adoi.org/10.1016/j.fbio.2020.100665$2DOI 100 1 $aPEREIRA, E. dos S. 245 $aCharacterization of araçá fruits (Psidium cattleianum Sabine)$bPhenolic composition, antioxidant activity and inhibition of a-amylase and a-glucosidase.$h[electronic resource] 260 $c2020 520 $aThis study evaluated the potential of araçá phenolic fractions to inhibit the activity of ?-glucosidase and ?-amylase and related it to their phenolic composition. 650 $aAntioxidante 650 $aAraçá 650 $aComposto Fenólico 700 1 $aVINHOLES, J. R. 700 1 $aCAMARGO, T. M. 700 1 $aNORA, F. R. 700 1 $aCRIZEL, R. L. 700 1 $aCHAVES, F. 700 1 $aNORA, L. 700 1 $aVIZZOTTO, M. 773 $tFood Bioscience$gv. 37, 100665, Oct. 2020.
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Registro original: |
Embrapa Clima Temperado (CPACT) |
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1. | ![Imagem marcado/desmarcado](/consulta/web/img/desmarcado.png) | PEREIRA, E. dos S.; VINHOLES, J. R.; CAMARGO, T. M.; NORA, F. R.; CRIZEL, R. L.; CHAVES, F.; NORA, L.; VIZZOTTO, M. Characterization of araçá fruits (Psidium cattleianum Sabine): Phenolic composition, antioxidant activity and inhibition of a-amylase and a-glucosidase. Food Bioscience, v. 37, 100665, Oct. 2020.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado. |
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