Portal do Governo Brasileiro
BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Roraima.
Data corrente:  27/06/2000
Data da última atualização:  29/05/2012
Autoria:  NEURATH, H.; HILL, R. L.; BOEDER, C. L.
Título:  The proteins
Edição:  3. ed.
Ano de publicação:  1975
Fonte/Imprenta:  New York: ACADEMIC PRESS, 1975.
Volume:  v.1,4.
ISBN:  0-12-516301-0
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Conteudo v.1 - Molecular sieve methods of analysis. Biospecific affinity chromatography and related methods. Proteins and sodium dodecyl sulfate: molecular weight determination on polyacrylamide gels and related procedures. Sedimentation analysis of proteins. Quarernary structure of proteins. Electron microscopy of proteins. v.4 - Proteins evolution. Chromosomal proteins. Contractile proteins of muscle. The chemistry and biology of collagen.
Palavras-Chave:  Food.
Thesagro:  Alimento; Proteína.
Thesaurus Nal:  proteins.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Roraima (CPAF-RR)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CPAF-RR3574 - 1EMBLV - --547.75N477p2000.00446
CPAF-RR3574 - 2EMBLV - PP547.75N477p2000.404444
Voltar
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada.
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada.
 
 

Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área Restrita

Embrapa Agricultura Digital
Av. André Tosello, 209 - Barão Geraldo
Caixa Postal 6041- 13083-886 - Campinas, SP
SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional