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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Semiárido. |
Data corrente: |
03/08/2016 |
Data da última atualização: |
03/08/2016 |
Autoria: |
NELSON, J. A.; TROUT, G. M. |
Título: |
Judging dairy products. |
Edição: |
4. ed. |
Ano de publicação: |
1965 |
Fonte/Imprenta: |
Milwaukee: Olsen Publishing, 1965. |
Páginas: |
463 p. |
Descrição Física: |
il. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Development of dairy products and grading; Basic principles of organoleptic examination of dairy products; Fundamental rules for scoring and grading dairy products; Score cards and their use; Judging and grading milk; Judging and grading butter; Judging and grading cheese; Judging ice cream; Judging fermented milk; Judging and grading cream; Judging concentrated milk; Judging dry milk; Dairy products judging contests and clinics; Testing consumer acceptance;. |
Palavras-Chave: |
Produto lacteo. |
Thesagro: |
Laticinio; Leite; Manteiga; Queijo. |
Thesaurus Nal: |
Milk. |
Categoria do assunto: |
L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Semiárido (CPATSA) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registros recuperados : 4 | |
3. | ![Imagem marcado/desmarcado](/consulta/web/img/desmarcado.png) | MORAES, E. A.; QUEIROZ, V. A. V.; SCHAFFERT, R. E.; COSTA, N. M. B.; NELSON, J. D.; RIBEIRO, S. M. R. In vivo protein quality of new sorghum genotypes for human consumption. Food Chemistry, Essex, v. 134, p. 1549-1555, 2012.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Milho e Sorgo. |
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4. | ![Imagem marcado/desmarcado](/consulta/web/img/desmarcado.png) | NELSON, J. C.; ANDREESCU, C.; BRESEGHELLO, F.; FINNEY, P. L.; GUALBERTO, D. G.; BERGMAN, C. J.; PEÑA, R. J.; PERRETANT, M. R.; LEROY, P.; QUALSET, C. O.; SORRELLS, M. E. Quantitative trait locus analysis of wheat quality traits. Euphytica, v. 149, n. 1/2, p. 145-159, May 2006.Tipo: Artigo em Periódico Indexado |
Biblioteca(s): Embrapa Arroz e Feijão. |
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Registros recuperados : 4 | |
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