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Registros recuperados : 4 | |
1. | | SILVA, A. A. da; ANDRADE, M. C.; CARVALHO, R. de C.; NEIVA, I. P.; SANTOS, D. C.; MALUF, W. R. Resistência à Helicoverpa armigera em genótipos de tomateiro obtidos do cruzamento de Solanum lycopersicum com Solanum galapagense. Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF, v. 51, n. 7, p. 801-808, jul. 2016. Título em inglês: Resistance to Helicoverpa armigera in tomato genotypes obtained from the crossing of Solanum lycopersicum x Solanum galapagense. Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
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2. | | NEIVA, I. P.; ANDRADE JÚNIOR, V. C. de; MALUF, W. R.; OLIVEIRA, C. M.; MACIEL, G. M. Role of allelochemicals and trichome density in the resistance of tomato to whitefly. Ciência e Agrotecnologia, Lavras, v. 37, n. 1, p. 61-67, jan./fev., 2013. Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
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3. | | AZEVEDO, A. M.; ANDRADE JUNIOR, V. C.; VIANA, D. J. S.; ELSAYED, A. Y. A. M.; PEDROSA, C. E.; NEIVA, I. P.; FIGUEIREDO, J. A. Influence of harvesttime and cultivation sites on the productivity and quality of sweet potato. Horticultura Brasileira, Brasilia, DF, v. 32, n. 1, p. 21-27, jan-mar. 2014 Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
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4. | | NEIVA, I. P.; ANDRADE JÚNIOR, V. C. de; VIANA, D. J. S.; FIGUEIREDO, J. A.; MENDONÇA FILHO, C. V.; PARRELLA, R. A. da C.; SANTOS, J. B. Caracterização morfológica de acessos de batata-doce do banco de germoplasma da UFVJM, Diamantina. Horticultura Brasileira, Brasília, DF, v. 29, n. 4, p. 537-541, out./dez. 2011. Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
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Registros recuperados : 4 | |
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| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Mandioca e Fruticultura. Para informações adicionais entre em contato com cnpmf.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
Data corrente: |
18/02/2008 |
Data da última atualização: |
18/02/2008 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Anais de Congresso / Nota Técnica |
Circulação/Nível: |
-- - -- |
Autoria: |
COSTA, M. G. C.; MENDES, A. F. S.; CIDADE, L. C.; SOARES FILHO, W. dos S.; OTONI, W. C.; MOORE, G. A. |
Afiliação: |
Marcio G. C. Costa, UCSC; Amanda F. S. Mendes, UCSC; Luciana C. Cidade, UCSC; Walter dos Santos Soares-Filho, CNPMF; Wagner C. Otoni, UFV; Gloria A. Moore, UFL. |
Título: |
Towards metabolic engineering of carotenoid content in sweet-orange (Citrus sinensis (L.) Osb.). |
Ano de publicação: |
2007 |
Fonte/Imprenta: |
In: XU, Z.; LI, J.; XUE, Y.; YANG, W. (Ed.). Biotechnology and sustainable agriculture 2006 and beyond. Heidelberg: Springer, 2007. p. 223-225. |
ISBN: |
978-1-4020-6635-1 |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
Edição do Proceedings of the 11th IAPTC&B Congress, Beijing, ago. 2006. |
Conteúdo: |
Plants have a remarkable array of biosynthetic pathways, of which many synthesize products of secondary metabolism with biotechnological and health-related importance. One of these, known as carotenoid biosynthetic pathway, leads to biosynthesis of healthpromoting compounds (i.e., beta-carotene, lycopene, lutein, zeaxanthin) which reduce the onset of chronic disease states, such as cancer, macular degeneration and cardiovascular disease. In addition, all the carotenoid species that contain a beta-ring can be converted to retinol and, thus, are precursors of vitamin A. These properties have led to intensive efforts to alter and elevate such isoprenoids in food crops (Taylor and Ramsay, 2005). |
Thesaurus NAL: |
carotenoids; Citrus. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 01502naa a2200229 a 4500 001 1650822 005 2008-02-18 008 2007 bl --- 0-- u #d 020 $a978-1-4020-6635-1 100 1 $aCOSTA, M. G. C. 245 $aTowards metabolic engineering of carotenoid content in sweet-orange (Citrus sinensis (L.) Osb.). 260 $c2007 500 $aEdição do Proceedings of the 11th IAPTC&B Congress, Beijing, ago. 2006. 520 $aPlants have a remarkable array of biosynthetic pathways, of which many synthesize products of secondary metabolism with biotechnological and health-related importance. One of these, known as carotenoid biosynthetic pathway, leads to biosynthesis of healthpromoting compounds (i.e., beta-carotene, lycopene, lutein, zeaxanthin) which reduce the onset of chronic disease states, such as cancer, macular degeneration and cardiovascular disease. In addition, all the carotenoid species that contain a beta-ring can be converted to retinol and, thus, are precursors of vitamin A. These properties have led to intensive efforts to alter and elevate such isoprenoids in food crops (Taylor and Ramsay, 2005). 650 $acarotenoids 650 $aCitrus 700 1 $aMENDES, A. F. S. 700 1 $aCIDADE, L. C. 700 1 $aSOARES FILHO, W. dos S. 700 1 $aOTONI, W. C. 700 1 $aMOORE, G. A. 773 $tIn: XU, Z.; LI, J.; XUE, Y.; YANG, W. (Ed.). Biotechnology and sustainable agriculture 2006 and beyond. Heidelberg: Springer, 2007. p. 223-225.
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Registro original: |
Embrapa Mandioca e Fruticultura (CNPMF) |
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