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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Semiárido; Embrapa Uva e Vinho.
Data corrente:  19/12/2016
Data da última atualização:  14/02/2017
Tipo da produção científica:  Resumo em Anais de Congresso
Autoria:  SOUZA, J. F. de; NASCIMENTO, A. M. de S.; COSTA, A. O.; SANTOS, S. F.; PEREIRA, G. E.
Afiliação:  JOYCE FAGUNDES DE SOUZA, UNEB; ANTONIO MENDES DE SOUZA NASCIMENTO, UNEB; AYRLAN OLIVEIRA COSTA; SABRINA DE FREITAS SANTOS, UNEB; GIULIANO ELIAS PEREIRA, CNPUV / CPATSA.
Título:  Physical-chemical characterization of Tempranillo and Barbera organic wines from São Francisco Valley, Brazil.
Ano de publicação:  2016
Fonte/Imprenta:  In: WORLD VINE AND WINE CONGRESS, 39.; GENERAL ASSEMBLY OF THE OIV, 14., 2016, Bento Gonçalves. Vitiviniculture: technological advances to market challenges: abstracts. Bento Gonçalves: International Organisation of Vine and Wine, 2016.
Descrição Física:  1 Pen drive,
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  The present work aimed to characterize two varieties of experimental wines from organic production: Barbera and Tempranillo cultivars, in the São Francisco Valley, Brazil.
Palavras-Chave:  Barbera; Grape; Tempranillo; Vale do São Francisco; Vinhos orgânicos; Vitivinicultura.
Thesagro:  Uva; Vinho.
Categoria do assunto:  F Plantas e Produtos de Origem Vegetal
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/152771/1/Giuliano-3-1.pdf
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/152026/1/Giuliano-3.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Uva e Vinho (CNPUV)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPUV16960 - 1UPCRA - DD634.8
CPATSA56205 - 1UPCRA - CD974
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Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Café.
Data corrente:  21/05/2024
Data da última atualização:  21/05/2024
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Circulação/Nível:  B - 3
Autoria:  BARROS, V. M. de S.; THIMOTHEE, J. A.; RODRIGUES, R. J. A.; GONÇALVES, A. H.; MEDEIROS, F. C. L. de; FERREIRA, A. D.; CARVALHO, G. R.
Afiliação:  VANESSA MARIA DE SOUZA BARROS, UNIVERSIDADE FEDERAL DE VIÇOSA; JEAN ALEX THIMOTHEE, UNIVERSIDADE FEDERAL DE VIÇOSA; RAFAEL JORGE ALMEIDA RODRIGUES, SERVIÇO DE APOIO ÀS MICRO E PEQUENAS EMPRESAS; ADENILSON HENRIQUE GONÇALVES, UNIVERSIDADE FEDERAL DE LAVRAS; FERNANDA CARVALHO LOPES DE MEDEIROS, UNIVERSIDADE FEDERAL DE LAVRAS; ANDRE DOMINGHETTI FERREIRA, CNPCA; GLADYSTON RODRIGUES CARVALHO, EMPRESA DE PESQUISA AGROPECUÁRIA DE MINAS GERAIS.
Título:  Coverage plants in coffee production systems as weed control.
Ano de publicação:  2024
Fonte/Imprenta:  Coffee Science, v. 19, e192171, 2024.
DOI:  https://doi.org/10.25186/.v18i.2171
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  The aim of this study was to evaluate the floristic and phytosociological compositions of weeds and the influence of cover crops between rows of organic and conventional coffee plantations. The assessment of weeds was carried out in two seasons (dry and rainy) in 2019 and 2020. A square made from welded iron bars of 0.50 x 0.50 m (0.25 m2) was launched four times in each block randomly, avoiding overlap, totaling 4.0 m2 of sampled area. A total of 41 weed species were found and described, which were distributed in 38 genera and 19 families with the predominance of Poaceae and Asteraceae. The most abundant species were Cyperus sp. and Urochloa decumbens Staf. that occurred simultaneously in all treatments and showed greater importance (IVI) among weeds. The similarity index is generally low, indicating that the weed community was affected by the presence and absence of cover crops.
Thesagro:  Coffea Arábica.
Thesaurus NAL:  Cover crops; Organic production; Phytosociology.
Categoria do assunto:  --
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/doc/1164389/1/Coverage-plants-in-coffee-production-systems-as-weed-control.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Café (CNPCa)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CNPCa - SAPC1796 - 1UPCAP - DD
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