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Registros recuperados : 2 | |
2. |  | TSUCHIYA, H.; SATO, M.; YAMAMOTO, K.; YAMAUCHI, M.; TANI, H.; NAMIKAWA, I.; TAKAGI, N. High-performance liquid chromatographic analysis of a-keto acids produced from amino acid metabolism in oral Bacteroids. J. Appl. Bacteriol., v.69, n.1, p.125-133, 1990. Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia. |
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Registros recuperados : 2 | |
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Registros recuperados : 1 | |
1. |  | JACKSON, L. E.; PULLEMAN, M. M.; BRUSSAARD, L.; BAWA, K. S.; BROWN, G. G.; CARDOSO, I. M.; RUITER, P. C. de; GARCIA-BARRIOS, L.; HOLLANDER, A. D.; LAVELLE, P.; OUÉDRAOGO, E.; PASCUAL, U.; SETTY, S.; SMUKLER, S. M.; TSCHARNTKE, T.; VAN NOORDWIJK, M. Social-ecological and regional adaptation of agrobiodiversity management across a global set of research regions. Global Environmental Change, v. 22, n. 3, p. 623-639, Aug. 2012.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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Registros recuperados : 1 | |
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